taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
zapada balea lac

Ninge la munte, se anunță vreme rece în toată țara

Duminică ninge în zona de munte, unde s-a depus deja un strat de zăpadă. La Bâlea Lac, în Munții Făgăraș, în județul Sibiu, turiștii de ocazie se fotografiază cu primii fulgi din această toamnă.

Meteorologii spun că începând de duminică de la amiază, vremea se răceste accentuat în toată țara. Până marți dimineață cel puțin, va fi deosebit de rece și se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor.

La munte, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare, în zona montană înaltă se va depune strat nou de zăpadă, iar temporar vântul va avea unele intensificări, spulberând zăpada. În zonele subcarpatice aferente acestor masive, îndeosebi din Moldova și Transilvania, precipitațiile vor fi mixte.

Vremea se va menține deosebit de rece și pe parcursul zilei de marți, 8 octombrie, precum și în noaptea de marți spre miercuri.

Prognozele meteo arată până marți temperaturi în zona Gherla sub 10 grade Celsius, iar pe timpul nopții, temperaturile vor fi aproape de pragul de îngheț.

foto: Bâlea Lac, duminică, ora 12

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns