taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
ninsoare cluj feleac

Ninge în Cluj. Meteorologii anunţă lapoviţă şi ninsori – VIDEO

Căldurile din ultima perioadă au fost alungate rapid de un front rece, care a provocat joi căderi de grindină în mai multe zone din Transilvania, iar începând de vineri au inceput să cadă şi ninsori, in zonele mai înalte.

Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă că până sâmbătă dimineaţa  vor cădea precipitații mai ales în regiunile nordice, estice și centrale ale tarii, precum și la munte, unde se vor cumula cantități de 15-20 l/mp și izolat 25 l/mp.

Vor fi ploi, mai ales averse și se vor semnala descărcări electrice, iar în Maramureș și Transilvania, începând cu dimineața zilei de vineri, 7 aprilie, temporar precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare.

În zona montană vor predomina ninsorile, se va depune strat nou de zăpadă, mai ales la altitudini de peste 1 500 m, iar vântul va avea intensificări cu viteze de peste 70-80 km/h, viscolind și spulberând zăpada, în special pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură.

Intensificări ale vântului vor fi și în restul teritoriului, cu rafale de până la 50-60 km/h.

În cursul nopților de vineri spre sâmbătă (7/8 aprilie) şi sâmbătă spre duminică (8/9 aprilie) se va produce brumă local în Maramureș, Transilvania, Oltenia, nordul Munteniei şi pe arii restrânse în rest.

video: ninge vineri dimineaţa, în zonele mai înalte din Cluj

imagini Facebook Vasile, Patricia

sus(1)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns