ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
locuri de munca angajare gherla fabrica umerase ch industrial gestionar electrician
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
escape gherla restaurant angajare ospatar bucatar curatenie dej cluj
plic droguri

Nimfă trimisă la produs plăceri, pliculețe albe în meniu – percheziții în Cluj și Mureș, doi bărbați arestați – VIDEO

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. Cluj, au efectuat pe 4 august patru percheziții domiciliare, în județele Cluj și Mureș, la locuințele unor persoane bănuite de proxenetism și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. Doi bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore.

Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2022, un bărbat ar fi înlesnit practicarea prostituției de către o femeie, pe care ar fi transportat-o în diferite locații, din județele Cluj și Mureș, în scopul practicării prostituției și și-ar fi însușit sumele de bani provenite din practicarea prostituției.

De asemenea, unul dintre bărbați i-ar fi comercializat celuilalt substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive sau droguri, care ar fi fost ulterior consumate atât de acesta, cât și de femeie și persoanele din anturajul acesteia.

Substanțele susceptibile de a avea efecte psihoactive ar fi fost procurate, manipulate și distribuite mai multor persoane din județul Cluj și Mureș.

video gherla info

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 6 telefoane mobile, 1.800 de lei și 50 de euro, precum și obiecte care ar fost utilizate în timpul consumului de droguri.

În baza probatoriului administrat, procurorii au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, a celor doi bărbați, în vârstă de 24 și 34 de ani.

Joi a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunere de luare a măsurii arestului preventiv a celor doi bărbați, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale, din cadrul Poliției Române. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului Județean de Jandarmi Cluj și al Grupării Mobile de Jandarmi Târgu Mureș.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns