alegeri europarlamentare 2019 traian basescu cristian lungu pmp psd alegeri europarlamentare 2019 gherla cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj

sedinta consiliul local gherla

Nemulțumit de felul în care merge treaba, un consilier și-a anunțat demisia din consiliul local Gherla

Al treilea consilier părăsește consiliul local Gherla în actualul mandat, după alegerile locale din 2016.

Andrei Hiticaș (PMP) și-a depus cererea de demisie din consiliul local Gherla. Acesta își motivează gestul prin neputința de a-i reprezenta pe cetățeni așa cum ar vrea, dar și de lipsa sprijinului din partea colegilor.

„Demisia din Consiliul Local vine natural din punctul meu de vedere, atât timp cât nu pot să reprezint gherlenii și problemele municipiului așa cum cred eu că este normal”, spune el. „Nu este suficient să fii vocal, să-ți dai cu părerea, să promovezi proiecte, dacă nu reușești să ai în spate o majoritate care să-ți susțină ideile. Până nu demult reușeam împreună cu alți colegi să formăm majoritate pe subiectele fierbinți, dar de mai bine de o jumătate de an, parcă se votează la comandă. Simt că nu merit să primesc indemnizația de consilier local câtă vreme nu pot face ceva util pentru cei care m-au votat în urmă cu doi ani. Va mulțumesc tuturor pentru susținerea și încrederea acordată”, a transmis consilierul.

Aceasta este a treia demisie din consiliul local de la ultimele alegeri locale. În februarie 2017 a demisionat Feketelaki Tibor de la UDMR, care a ales după plecare să revină la TVR Cluj, unde realizează emisiuni în limba maghiară.

Fostul primar Sabo Marius, care a obținut un mandat de consilier din partea PNL la alegerile din 2016, a demisionat în aprilie 2018 pentru a evita incompatibilitatea în funcție, după ce a fost desemnat director la Centrul Agro Transilvania.

Andrei Hiticaș, medic veterinar în vârstă de 30 de ani, a intrat în politică în 2007, în rândurile PD, transformat apoi în PDL, care fuzionat în 2014 cu PNL. În 2016, consilierul a demisionat din PNL și s-a înscris în PMP.

andrei hiticas pmp gherla cluj

În același an, Hiticaș a fost desemnat să ocupe funcția de președinte al consiliului de administrație al spitalului municipal Gherla. În vara lui 2018 a demisionat din această funcție, acuzând diverse presiuni care se fac asupra sa.

Ca urmare a demisiei lui Andrei Hiticaș, care urmează să fie supusă la vot într-o ședință viitoare a consiliului local, ar urma să ocupe scaunul de consilier rezervat pentru PMP următorul candidat de pe lista de la ultimele alegeri, Andreea Sabo.

Sabo Andreea-Alina (38 de ani) are profesia de contabil, lucrează în prezent ca secretar la un notariat din oraș și coordonează activitatea unei echipe de majorete.

Pentru participarea la ședințele din comisiile de specialitate și la ședințele de consiliu, consilierii locali primesc în prezent o indemnizație de 500 lei pe lună.

sus(77)jos(28)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon locuri de munca gherla ferma muncitor tractorist

2 comentarii

  1. Oare dintre toti vrednicii consilieri sau angajati ai primariei nu se gaseste unul care se trezeste mai dimineata sa vada cum arata orasul cufundat in bezna. La ora 7 e bezna totala afara, seara la fel. Daca primarul nostru este incompetent, nu e nici unul vrednic acolo sa-l traga de maneca. Nu va meritati salarile nici unul din primarie, de la portar la primar.

    sus(84)sus(2)
  2. ... care presiuni?... lucrările la spital vor fi condiţionate?... ,,cumpără'' un apartament careva?... cumva?... ha!!!?... ha, ha, ha ...

    sus(19)sus(2)

Lasă un răspuns