mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca gherla ortho medimar incaltaminte loc spatiu joaca copii gherla conte pret
marius petric expozitie gherla foto

Natura sălbatică în expoziție foto Marius Petric – VIDEO

Amatori ai artei foto și nu numai au fost prezenți vineri seara la  Centrul  Turistic, unde a avut loc vernisajul expoziţiei de artă fotografică Marius Petric, un împătimit al   aparatului de fotografiat, aflat la prima expoziţie personală.

Până în prezent a mai avut prezentări de grup, atât în oraşul lui natal, la Gherla, cât şi în alte localităţi din ţară, la Buzău, de exemplu.

De această dată, artistul a expus fotografii spectaculoase, rezultatul activităţii lui creatoare. Tânărul şi talentatul fotograf din Gherla are ceva aparte, ceva inedit în modul de a surprinde momente speciale din natură,

„Eroii” fotografiilor sunt sunt căprioare, cerbi, veveriţe, vulpi şi alte vietăți, pe care le-a surprins chiar în oraș sau de pe dealurile din apropiere, la Sic, lângă Geaca, în județele Sălaj, Sibiu și chiar în Ungaria.

„Să aruncăm o privire peste fotografiile lui Marius Petric şi veţi observa ceva diferit”, a fost îndemnul managerul centrului turistic, Monica Pătac.

Unul  dintre invitaţii evenimentului, colegul şi prietenul fotografului, timişoreanul Sorin Onişor, a afirmat că Marius Petric este într-o continuă alergare după vieţuitoarele naturii, el este mereu grăbit, iar rezultatele se văd la finalul cursei.

Despre arta autorului a vorbit şi un alt invitat, mureşeanul  Ciprian Cenan, care a scos în evidenţă exigenţa şi răbdarea fotografului de a fi cât mai real şi cât mai fidel în a reda frumuseţile naturii.

La rândul său, Marius Petric a povestit despre cum a ajuns la întâlnirea cu aparatul de fotografiat și a împărtășit celor prezenți din experiențele avute la realizarea fiecărei imagini din expoziție.

Lumea aflată în sala de expoziţii a putut constata că natura joacă un rol principal în munca artistului. Adevărul este că Marius acolo se simte bine, acolo îşi găseşte subiectele. Este o formă de terapie, de comunicare la un alt nivel, iar fotografia îi oferă o mare bucurie şi satisfacţie personală.

Szekely Csaba

video în continuare – secvențe de la întâlnirea cu publicul

Amatori ai artei foto și nu numai au fost prezenți vineri seara la  Centrul  Turistic, unde a avut loc vernisajul expoziţiei de artă fotografică Marius Petric, un împătimit al   aparatului de fotografiat, aflat la prima expoziţie personală.

.

sus(18)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns