taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
handbal romania rusia cluj

Nationala feminină de handbal a României a învins Rusia la Cluj și este ca și calificată la Mondial

Duminică seara, în fața a peste 8.000 de spectatori, un record absolut al unui meci de handbal la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, națională feminină a învins reprezentanta Rusiei cu scorul 26-25. În urma acestui rezultat, reprezentanta țării noastre este în proporție de 99% calificată la campionatul European.

Cu Cristina Neagu marcată foarte bine de către adversare, fetele noastre s-au remarcat prin Eliza Buceschi, care a marcat de patru ori consecutiv pe finalul meciului, inclusiv o recuperare la ultima fază a jocului în terenul nostru a făcut-o pe Eliza MVP-ul meciului.

Astfel, rolul Cristinei Neagu, anihilată total de Polina Kutnetova, a revenit interului dreapta Ana Maria Drăguț, zălăuanca intrând mai greu în joc, dar în final s-a dovedit că a preluat cu brio rolul căpitanului, învingând de mai multe ori portarul advers.

handbal romania rusia cluj

Finalul a fost încins, pe ultima sută de metri Laura Chiper ratând singură cu portarul pe semicerc, dar antrenorul Martin Ambros a trimis cea mai bună apărare în teren, astfel că rusoaicele nu au putut învinge tânăra noastră formație.

În urma acestui succes, națională este calificată în proporție covârșitoare la campionatul european din decembrie, rămând doar să se stabilească locul în grupă.

România mai are de jucat două meciuri cu echipe mai slab clasate, cu Austria în deplasare pe 30 mai și cu Portugalia acasă, pe data de 3 iunie.

Lucian Vișan

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns