taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
horia nasra psd cluj

Nasra și Itu se reîntorc la PSD, la o săptămână după plecare, care ar fi motivul

Deputatul Horia Nasra a anunţat miercuri că revine la PSD, împreună cu deputatul Cornel Itu, la o săptămână după ce și-au anunțat plecarea.

„Stimaţi clujeni, dragi colegi, astăzi m-am întors acasă, în PSD Cluj. Partidul în care am crescut şi în care mi-am petrecut tinereţea are nevoie de mine şi este de datoria mea să fiu alături de colegii şi prietenii mei. Nu am semnat textul moţiunii şi nu o voi vota, la fel şi colegul meu, dl. Cornel Itu. Am fost, suntem şi vom fi oameni de stânga şi nu putem vota această elucubraţie liberală!”, a aunțat Horia Nasra, potrivit Agerpres.

Nasra spune că nu poate gira „venirea la putere a liberalilor, care îşi propun tăieri salariale, disponibilizări în masă în sectorul bugetar şi îngheţarea proiectelor de dezvoltare ale comunităţilor locale, finanţate prin PNDL sau FDI”.

„Cât priveşte moţiunea, nu calculul bilelor mă interesează, ci faptul că astăzi PSD are nevoie de toţi parlamentarii săi, de toţi cei care în 2016 au fost aleşi de cetăţeni sub sigla PSD! Nefericita eroare, nominalizarea noii conduceri a PSD Cluj, poate fi îndreptată. Sunt convins că există sute de social-democraţi cu vechime în organizaţie care pot reprezenta cu onoare clujenii şi capitala Transilvaniei, nu un individ care jigneşte clujenii, românii, înjură jurnaliştii şi ameninţă colegii şi aleşii locali”, a adăugat Nasra.

Deputatul speră ca în viitor cele două partide de stânga – PSD şi PRO România – să gândească un proiect politic comun, pentru că ambele formaţiuni împărtăşesc valori social-democrate.

„Joi voi fi alături de colegii mei, deputaţii din Grupul parlamentar al Partidului Social Democrat, şi îmi voi relua activitatea politică în Cluj având în vedere campania electorală”, a mai anunțat Nasra.

„E cea mai scurtă transhumanță politică din istoria post-decembristă a României. Practic, cei doi care au aruncat cu vorbe grele în conducerea locală a filialei PSD din care făceau parte/fac parte s-au răzgândit în decurs de mai puțin de o săptămână. Ce i-a făcut să se răzgândească?”, a scris la scurt timp ziardecluj.ro, platforma online condusă de Liviu Alexa, președintele organizației PSD Cluj. „Mega-anunțul revenirii acasă după scurta pripășire în cuibul social-democratului mai mic Victor Ponta a fost postat pe Facebook de însuși Nasra, fostul lider al PSD Cluj. Regretă plecarea, spune că nu poate susține moțiunea inițiată de Opoziție. Deocamdată nu se poate împăca cu gândul că a fost înlăturat de la conducerea partidului. Dar, cine știe, va reveni la gânduri mai bune așa cum a revenit… acasă.”

A reacționat la această și președintele Pro România, Victor Ponta.

„Eu pot doar să le ofer unor deputați PSD o șansă să iasă din minciună din ultima perioada, să își recâștige o parte din curajul, respectul și demnitatea pe care le-au pierdut prin complicitatea cu oameni și acțiuni înjositoare / și pot să le ofer o alternativă politică curată de centru stânga pentru viitor! Viorica Dăncilă poate să le ofere acelorași oameni funcții, bani și avantaje imediate, totul pe termen foarte scurt – în schimbul demnității și respectului de sine și față de oamenii din comunitatea lor! Alegerea le aparține acestor oameni – important este să nu poată să spună niciodată că NU au avut alternativă! Și important ca oamenii să țină minte până la alegerile de anul viitor cum s-au comportat reprezentanții lor!

PS. Cei doi deputați NU sunt dintre cei 237 care au semnat moțiunea / însă votul lor ar fi contat – în primul rând pentru ei înșiși (și pe urmă pentru noi toți)!

PS 2. Am intrat din curiozitate pe pagina de Facebook a dlui deputat Nasra să văd ce gândesc și alți oameni despre decizia lui

Deputatul Cornel Itu și Horia Nasra, fostul șef al PSD Cluj, au plecat din partid, unde s-au dus și ce va face primarul Neselean

 

sus(1)jos(13)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns