hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

fabrica umerase gherla ch industrial

Muncitor rănit la o fabrică după ce a căzut de la 2 metri

Un bărbat a fost rănit și a ajuns la spital după ce a fost implicat într-un accident de muncă la o fabrică din Gherla.

Evenimentul s-a produs pe 15 septembrie în jurul orei 5 dimineața, la o unitate de producție de pe platforma industrială de la marginea orașului.

Potrivit polițiștilor, angajatul, în timp ce desfășura activități de serviciu, la un moment dat a urcat pe o scară metalică, la o înălțime de aproximativ 2 metri și a căzut cu tot cu scară în partea lateral stânga.

Victima, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Gherla, a fost preluată de un echipaj medical de ambulanță și transportată la Unitatea de Primire a Urgențelor din Cluj-Napoca.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectare a măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă. Cercetările sunt continuare pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

foto: arhiva

sus(13)jos(6)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns