hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

tricolor motociclisti cluj alba

Motocicliștii din Poliție și de la ISU, cu tricolorul României, de la Cluj la Alba, în Anul Centenar

Motocicliştii din Ministerul Afacerilor Interne sărbătoresc centenarul Marii Uniri prin purtarea în mod simbolic a tricolorului de la Cluj-Napoca la Alba Iulia.

Pe 1 septembrie, motocicliştii din cadrul Ministerul Afacerilor Interne, reprezentând armele Poliţie şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, în colaborare cu motocicliştii din comunitatea BlueKnites România, Cluj Bikers şi Transilvania Bikers au decis să poarte în mod simbolic drapelul tricolor pe întreg teritoriul României şi în Republica Moldova.

Motocicliştii clujeni, însoţiţi de luptătorii din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, au preluat drapelul tricolor, în cadrul unei ceremonii organizate în faţa statuii lui Avram Iancu din Cluj-Napoca.

tricolor motociclisti cluj alba

tricolor motociclisti cluj alba

Aceştia l-au purtat cu mândrie şi l-au predat colegilor din Alba, printr-o ceremonie desfăşurată în faţa statuii voievodului Mihai Viteazul din Cetatea Alba Carolina.

 tricolor motociclisti cluj alba

sus(4)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

6 comentarii

 1. Din parcarile marilor magazine din oras au inceput sa se fure de catre niste etnici bagajele cu cumparaturi ale clientilor si politia are timp si personal sa se plimbe in loc sa asigure o permanenta in zonele unde actioneaza hotii. Bravo ma, da-i dracu' de cetateni, sa se apere singuri....

  sus(75)sus(2)
 2. A mai văzut careva poliție locală ,? Mie mi-e cam dor de ei.Așa de bine se știu ascunde.Cer public desfințarea poliției locale din motive de Inexistență sau să zic absență din locurile fierbinți din oraș.Rușine.

  sus(82)sus(7)
 3. Politia locala era azi pe str.Armeneasca uitandu-se cum doi conationali de alta etnie parcau masina pe contrasens blocand un sfert din intrarea in curtea cabinetelor medicale.Cei doi conationali s-au dat jos din masina si au trecut pe langa bravii politisti locali(doi la numar) ca pe langa un stalp adica n-au fost deranjati absolut deloc.

  sus(19)sus(63)
 4. Votez primarul viitor care desfințează sugativa de bani publici (adică și ai mei ) numită poliție locală.Jalnic. !!!!

  sus(89)sus(4)

Lasă un răspuns