taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
accodent cluj feleac motocicleta pompieri

Motociclist rănit în accident pe Feleac, după ce a fost azvârlit peste parapete

O autospecială și un echipaj SMURD au intervenit marți la un accident rutier petrecut în apropiere de localitatea Feleacu de la ieșire din Cluj, în jurul orei 10.40.

Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit o motocicletă și pe conducătorul acesteia proiectați peste parapet, în afara părții carosabile.

accodent cluj feleac motocicleta pompieri

accodent cluj feleac motocicleta pompieri

Pompierii, împreună cu echipajul SMURD, au preluat bărbatul de 62 de ani, cetățean german, pentru a-i fi acordată asistență medicală și pentru a fi transportat de urgență la spital. Omul era conștient, dar a suferit multiple traumatisme.

Traficul a fost îngreunat, dar s-a circulat pe ambele sensuri de mers.

Din constatările polițiștilor, accidentul s-a produs pe fondul neasigurării la schimbarea benzii de circulație, iar motociclistul a fost acroșat de un autovehicul. Acesta era un condus de un șofer de 28 de ani din Cluj-Napoca.

Șoferul a fost test de polițiști cu aparatul etilotest, care a arătat valoare zero. Motociclistul nu a putut fi testat la locul accidentului.

sus(0)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns