taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj
accident cluj motocicleta

Un motociclist care făcea slalom prin Cluj a căzut, era băut și drogat – FOTO

Un accident rutier în care a fost implicat un motociclist s-a produs sâmbătă la Cluj-Napoca.

În jurul orei 15.30, un autoturism condus de un bărbat din Ungaria, a pornit dintr-o parcare fără să acorde prioritate unei motociclete, care circula pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca. Ca urmare a manvrei  șoferului autoturismului, motociclistul a căzut, fără să existe impact între cele două vehicule.

accident cluj mototciclist

Polițiștii care au intervenit la fața locului au identificat motociclistul, în persoana unui bărbat de 31 de ani din Cluj-Napoca. Din verificări a rezultat că acesta nu are dreptul de a conduce valid. Omul era cercetat încă din luna octombrie 2018 pentru comiterea de infracțiuni rutiere. La acel moment, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

În urma testării cu aparatul etilotest, motociclistul  a avut un rezultat pozitiv, de peste 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Testat cu aparatul Drug Test, pentru a verifica prezența drogurilor, rezultatul a fost pozitiv pentru metamfetamină și amfetamină.

accident motocicleta cluj

foto: Info Trafic jud Cluj

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de bărbatul de 31 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea acesteia, să fie prezentat în fața magistraților în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

„Nu vreau să spun că motociclistul și-a meritat-o, dar cu siguranță și-a căutat-o. Era fix în fașa mea. Ce slalom băga de ziceai că trebuie să măsoare lățimea șoselei”, a comentat pe rețelele sociale un participant la trafic.

sus(0)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns