taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
logan politie

Moșul vine cu Loganul la Poliție

Polițiștii din Cluj au primit cadou de Moș 10 autospeciale Logan. Alte zeci de mașini noi-nouțe au fost date în dotarea polițiilor din țară.

La nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, 10 autospeciale Dacia Logan, achiziționate în baza Programului de creștere a mobilității în culegerea informațiilor și diseminarea produselor analitice, au intrat în dotarea polițiștilor.

Noile autoturisme sunt modele cu patru uși, echipate cu motor pe benzină, având capacitatea de 900 cm cubi şi 90 de cai putere și sunt neinscripționate.

Autoturismele au număr de înmatriculare provizoriu, urmând a fi înmatriculate pe Inspectoratul de Poliție Județean de Poliție.

IPJ Bihor a preluat miercuri 9 autoturisme noi, marca Dacia Logan, repartizate de Inspectoratul General al Poliției Române. Autoturismele nou sosite în parcul auto vor intra în dotarea structurilor operative, pentru a fi folosite în activităţile zilnice desfăşurate.

La nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mureş, un număr de 7 autospeciale Dacia Logan, achiziţionate în baza programului de înnoire a parcului auto al Ministerul Afacerilor Interne, au intrat în dotarea structurilor operative, a poliţiei rutiere şi a poliţiei de ordine publică.

Autospecialele nou intrate în dotarea I.P.J. Mureş vor contribui la asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, la salvarea de vieţi, creşterea siguranţei rutiere şi la o mai bună monitorizare şi fluidizare a traficului rutier.

În dotarea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş au intrat nouă autoturisme Dacia Logan, achiziţionate în baza programului de înnoire a parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne.

Autoturismele au fost repartizate structurilor investigaţii criminale, de ordine publică, rutieră, investigare a criminalităţii economice şi arme, explozivi şi substanţe periculoase.

Inspectoratul General al Poliţiei Române a repartizat Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, un număr de 9 autospeciale Dacia Logan, achiziţionate în cadrul Proiectului PolHumint ce are ca obiectiv general eficientizarea fluxurilor informaţionale din cadrul activităţii informative precum şi valorificarea, cu celeritate, a datelor şi informaţiilor într-un mediu electronic integrat şi securizat. Structurile care beneficiază de noile maşini sunt cele operative.

Tot În cursul acestei săptămâni, Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a primit 7 autospeciale Dacia Logan, în cadrul unui proiect derulat de Poliția Română, care are ca obiectiv general eficientizarea fluxurilor informaţionale din cadrul activităţii informative precum şi valorificarea cu celeritate a datelor şi informaţiilor într-un mediu electronic integrat şi securizat.

Noile autospeciale din dotarea polițiștilor bistrițeni, destinate muncii operative a acestora, au fost repartizate următoarelor structuri: Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul de Ordine Publică, Serviciul Rutier, Biroul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și Biroul Poliție Transporturi Feroviare Bistrița – Năsăud.

sus(4)jos(11)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns