mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca gherla ortho medimar incaltaminte loc spatiu joaca copii gherla conte pret
rotary club gherla televizor

Moșul a venit cu televizoare la copiii din spital – VIDEO

O acțiune caritabilă de dotare cu televizoare a saloanelor de la secția de pediatrie a spitalului din Gherla a avut urmări neașteptate.

În urmă cu doi ani, de sărbători, cinci televizioare au fost donate spitalului de copii din oraș de Rotary Club Gherla. Intenția a fost de a-i face pe cei mici să treacă mai ușor peste perioada de convalescență.

Numai că de atunci, copiii care au ajuns la spital au cerut să fie internați în saloanele cu televizor, iar cei care erau în alte camere, fără cutia magică, și-au făcut un obicei permanent de a-și vizită colegii și își petreceau timpul mai mult în fața aparatelor tv.

Prin intermediul șefei secției de pediatrie, dr. Turdean Ștef Liana, rotarienii au aflat de situația creată și au acționat. Miercuri la amiază au venit cu tolba încărcată cu încă un set de patru televizoare. Acestea urmează să fie instalate în saloanele fără tv, astfel încât copiii internați să nu mai fie nevoiți să stea prin celelalte camere.

Cadoul de Moș a fost primit cu brațele deschise de spital, iar șefa secției a transmis mulțumiri Rotary Club pentru acest gest. La întâlnirea cu Moșul a fost prezent președintele Tiberiu Bărăian și membrii ai clubului.

video în continuare

sus(46)jos(32)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns