taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla spalatorie auto gherla casa antik
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar dej cluj
mos niculae liceul maghiar gherla szmaosujvar iskola mikulas

Moș Nicolae, de la liceul cu predare în limba maghiară, la copiii cuminți din Gherla și Răscruci – FOTO

Crosul lui Moș Nicolae, organizat pe 6 decembrie, a fost nu numai prilej pentru mișcare, ci și pentru a face bucurii semenilor, de sărbătorile de iarnă

Astfel, elevii liceului, cu mic, cu mare, au adunat dulciuri și mici cadouri, într-o acțiune organizată împreună cu Fundația Teka.

galerie foto: Moș Nicolae cu cadouri

galerie foto gherlaIn cursul zilei de joi, darurile au fost împărțite copiilor de la centrul de zi „Sf. Stelian” al parohiei ortodoxe Gherla, la copiii din familiile care locuiesc chiar lângă liceul cu predare în limba maghiară, la bolnaviorii aflați la secția pediatrie a spitalului municipal din centrul orașului, precum și copiilor de la Fundația Kallos din Rascruci.

Moșul a fost întâmpinat, așa cum era de așteptat, cu brațele deschise și cu multă dragoste, iar darurile primite i-au convins pe toți, dacă mai era nevoie, că Moșul este cât se poate de adevărat!

sus(17)jos(0)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?