hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

mos niculae copii gherla

Moș Nicolae are ajutoare de încredere, cercetașii din Gherla. Pe unde a ajuns cu darurile – FOTO

Moș Nicolae ajunge la copiii buni, oferindu-le o întâlnire inedită, cu conversații memorabile și amintiri de neuitat, în cadrul proiectului „Moș Nicolae”, derulat de peste 20 de ani de cercetașii din Gherla.

Anul acesta, cu ajutorul voluntarilor cercetași, Moșul a ajuns la peste 500 de copii și 20 de familii din Sic, Dej și Gherla. Le-a adus copiilor din grădinițe și școli bucuria așteptării și întâlnirii, prin pachete cu dulciuri, jucării și bineînțeles, tradițională nuielușă.

galerie foto: imagini de la întâlnirile cu Moșul

galerie foto gherla„Este un dar extraordinar să putem fi prietenii și ajutoarele Moșului și astfel să simțim cât de multă bucurie poate aduce o întâlnire interactivă și bine pregătită pentru copii de toate vârstele. Mulțumim părinților, instituțiilor, donatorilor și complicilor Moșului pentru reușită din acest an”, spune Kasza Tamás, voluntar cercetaș și managerul proiectului „Moș Nicolae”.

Pe 19 decembrie, copii din școala din Fizesul Gherlii îl vor mai întâlni pe Moș cu ocazia serbărilor pregătite de doamnele educatoare și profesoare.

sus(4)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns