ochelari gherla gama optic
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare mariflor responsabil manager magazin gherla dej bistrita
mos niculae copii gherla

Moș Nicolae are ajutoare de încredere, cercetașii din Gherla. Pe unde a ajuns cu darurile – FOTO

Moș Nicolae ajunge la copiii buni, oferindu-le o întâlnire inedită, cu conversații memorabile și amintiri de neuitat, în cadrul proiectului „Moș Nicolae”, derulat de peste 20 de ani de cercetașii din Gherla.

Anul acesta, cu ajutorul voluntarilor cercetași, Moșul a ajuns la peste 500 de copii și 20 de familii din Sic, Dej și Gherla. Le-a adus copiilor din grădinițe și școli bucuria așteptării și întâlnirii, prin pachete cu dulciuri, jucării și bineînțeles, tradițională nuielușă.

galerie foto: imagini de la întâlnirile cu Moșul

galerie foto gherla„Este un dar extraordinar să putem fi prietenii și ajutoarele Moșului și astfel să simțim cât de multă bucurie poate aduce o întâlnire interactivă și bine pregătită pentru copii de toate vârstele. Mulțumim părinților, instituțiilor, donatorilor și complicilor Moșului pentru reușită din acest an”, spune Kasza Tamás, voluntar cercetaș și managerul proiectului „Moș Nicolae”.

Pe 19 decembrie, copii din școala din Fizesul Gherlii îl vor mai întâlni pe Moș cu ocazia serbărilor pregătite de doamnele educatoare și profesoare.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns