taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca angajare camin rebeca santioana taga gherla dej cluj muncitor infirimiera asistenta sociala locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto
mos copii casuta fermecata

Moș Nicolae cu daruri pentru copii la grădinița ,,Căsuța Fermecată” – FOTO

La Grădiniţa cu program prelungit „Căsuţa Fermecată” din Gherla este o tradiţie sosirea lui Moş Nicolae. Nici anul acesta, Moșul nu s-a lăsat așteptat, iar pe 5 decembrie a bătut la uşa grupelor de la secţia maghiară.

Preşcolarii de la grupele „Jópajtások” şi „ Törpék” au aşteptat cu nerăbdare sosirea lui Moş Nicolae, care a venit încărcat cu daruri multe, spre marea bucurie a copiilor.

galerie foto: imagini de la activitate

galerie foto gherla

In semn de mulţumire, cele două grupe au pregătit un mic spectacol dedicat acestei sărbători, cu muzică și poezie. Copiii au fost îndrumaţi de educatoarele Hideg Magda, Sipos Erzsébet, Joó Erzsébet şi Szabó Ildikó, iar activitatea a fost susținută de directorul unității, Danko A. Aurelia și de părinții copiilor.

Întâlnirea cu Moş Nicolae a fost de neuitat iar copiii, în speranța că vor fi vizitați şi la anul, au promis că vor fi cuminți.

sus(6)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns