hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

mos copii casuta fermecata

Moș Nicolae cu daruri pentru copii la grădinița ,,Căsuța Fermecată” – FOTO

La Grădiniţa cu program prelungit „Căsuţa Fermecată” din Gherla este o tradiţie sosirea lui Moş Nicolae. Nici anul acesta, Moșul nu s-a lăsat așteptat, iar pe 5 decembrie a bătut la uşa grupelor de la secţia maghiară.

Preşcolarii de la grupele „Jópajtások” şi „ Törpék” au aşteptat cu nerăbdare sosirea lui Moş Nicolae, care a venit încărcat cu daruri multe, spre marea bucurie a copiilor.

galerie foto: imagini de la activitate

galerie foto gherla

In semn de mulţumire, cele două grupe au pregătit un mic spectacol dedicat acestei sărbători, cu muzică și poezie. Copiii au fost îndrumaţi de educatoarele Hideg Magda, Sipos Erzsébet, Joó Erzsébet şi Szabó Ildikó, iar activitatea a fost susținută de directorul unității, Danko A. Aurelia și de părinții copiilor.

Întâlnirea cu Moş Nicolae a fost de neuitat iar copiii, în speranța că vor fi vizitați şi la anul, au promis că vor fi cuminți.

sus(6)jos(4)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns