mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu

Moș Crăciun cu daruri la copiii din clasa specială de la liceul Ana Ipătescu Gherla – FOTO

Animați de convingerea că doar căutând permanent binele comunității și acționând în numele acestui principiu, membri Rotary Club Gherla au desfășurat o nouă acțiune.

Rotarienii gherleni sunt în colaborare cu Asociația Crucea Roșie Germană deja de trei ani, iar în acest interval de au avut și alte activități comune. Toate venind în întâmpinarea unor neajunsuri cu care se confruntă o serie de cetățeni defavorizați din Gherla.

Pe 24 octombrie 2018, Crucea Roșie Germană a oferit celor nouă copii cu CES din clasa specială de la Liceul „Ana Ipătescu” câte un pachet cadou. Pachetul fiecărui copil a conținut pantaloni de iarnă, pulover, geacă de iarnă și ghetuțe, toate pe măsura copiilor.

Măsurătorile pentru hăinuțe și ghete au fost făcute, în prealabil, de către membri Rotary, împreună cu doamna profesoară coordonatoare a respectivei clase, cu scopul ca fiecare copil să primească câte un pachet cu lucruri personalizate, dar și dulciuri. Bucuria care s-a putut citi în ochii lor și zâmbetele largi de pe obraji au fost cea mai bună confirmare că gestul donatorilor a fost apreciat.

galerie foto gherlaDe asemenea, pentru a facilita procesul de învățare, Crucea Roșie Germană a mai oferit clasei speciale un laptop performant. Rotary Club Gherla a oferit licențele pentru softul aferent laptopului (pachetul Microsoft Widows 10 Home, All Languages și pachetul Office 365 Personal), precum și un monitor nou care se poate conecta la laptop, echipament care se va folosi pentru a expune elevilor materialele didactice.

Pe 20 decembrie, membrii Rotary Club Gherla au revenit la elevii de la clasa specială de la liceul Ana Ipătescu. De această dată au fost însoțiți chiar de Moș Crăciun, cu sacul plin de cadouri și dulciuri pentru copii.

sus(19)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns