taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj locuri de munca angajare gherla dej cluj supercom sofer muncitor
cadouri craciun gherla copii

Mos Crăciun a ajuns cu daruri şi la copiii nevoiaşi

Peste 150 de copii nevoiaşi din Gherla şi împrejurimi s-au bucurat de daruri frumoase cu prilejul sărbătorilor de iarnă, in urma campaniei filantropice „Toţi copiii merită să zâmbească de Crăciun” demarată de către Asociaţia Filantropia Ortodoxă Gherla şi Protopopiatul Ortodox.

Între 15 noiembrie – 15 decembrie s-au colectat daruri la sediul Protopopiatului Ortodox Gherla, iar de aici au fost distribuite, în prag de sărbători, la domiciliul fiecărui copil.

cadouri craciun gherla copii

„Ne-am bucurat de implicarea activă, în această campanie, a copiilor din grupa mare de la Grădiniţa „Căsuţa Fermecată” ajutaţi de educatoarele Martina Merkler şi Alexandra Rusu, de elevii clasei a IV-a de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Step by Step din Gherla, îndrumaţi de învăţătoarele: Loredana Panait şi Raluca Bunea, precum şi de implicarea elevilor de la liceele „Petru Maior” , „Ana Ipătescu” şi Liceul Tehnologic din Gherla.

cadouri craciun gherla copii
De asemenea, cadourile adunate în urma concertului caritabil „Colind cu glas de argint” organizat în data de 15 decembrie 2016, au fost împărţite familiilor pe care Protopopiatul Gherla şi Asociaţia Filantropia Ortodoxă le are în evidenţă.
Le mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături în această campanie, ajutându-ne să aducem bucuria în sufletul copiilor care uitaseră ce înseamnă spiritul Sărbătorilor!”, se arata in mesajul Protopopiatului Ortodox Gherla.

sus(15)jos(0)

Lasă un răspuns