taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
accident fizesu gherlii mortal ambulanta politie

Mort într-o clipă de neatenție – cum s-a întâmplat accidentul de la Fizeșu Gherlii

Avea toată viața înainte, dar o clipă de neatenție l-a costat scump și i-a curmat crunt destinul.  Un tânăr de 25 de ani din Aghireșu și-a pierdut viața marți, într-un stupid accident. Ieri era bine, sănătos, azi familia lui se pregătește de înmormântare.

Venise la Fizeșu Gherlii cu un văr, pentru a aduce un utilaj pe o platformă, la noua construcție a cabinetului medical din localitate.

cabinet medical fizesu gherlii

Pe la ora 14, cei doi au pornit cu un microbuz spre Gherla. La un moment dat, imediat după ieșirea din sat, mașina a tras pe dreapta, iar pasagerul a coborât. Șoferul a povestit că vărul lui voia să-și facă nevoile. Apropiații lui spun că în apropiere era o cruce și că de aceea, tânărul a preferat să traverseze șoseaua.

cruce drum fizesu gherlii

Localnicii spun că de fapt poate ar fi vrut să ia câțiva știuleți de porumb de pe câmpul din apropiere, dar acestea sunt detalii care nu mai contează.

Din spate venea un autobuz care ducea muncitori de pe traseul Țaga – Gherla la lucru, la Sortilemn. Șoferul de pe autobuz a observat microbuzul oprit în fața sa și s-a angajat în depășire.

Tânărul ieșit din mașină, grăbit să traverseze, probabil din cauza zgomotului făcut de motorul microbuzului, nu a auzit autobuzul care se apropia. A făcut și greșeala de a traversa prin fața mașinii oprite, lucru care i-a limitat câmpul vizual. Dacă ar fi traversat prin spatele acesteia, cu totul altfel s-ar fi desfășurat lucrurile.

Ieșit la cel mai nepotrivit moment în fața autobuzului, impactul nu a mai putut fi evitat. Tânărul din Aghireșu, un bărbat mai corpolent, a fost proiectat într-un șanț de pe marginea drumului, la o distanță de aproximativ 2 metri. Autobuzul a mai rulat încă aproximativ 20 de metri.

accident autobuz fizesu gherlii

S-a sunat urgent la 112, au sosit medicii, s-au făcut manevrele de resuscitare, care au fost în zadar.

La scurt timp a sosit la locul accidentului și tatăl victimei. Doborât de durere, nu a putut să creadă că fiul lui nu mai e.

Polițiștii au stabilit în urma cercetărilor că pietonul a traversat neregulamentar.

Accidentul de la Fizeșu Gherlii este o lecție dură pentru toți participanții la trafic, dar în special pentru pietoni. Aceștia trebuie să fie atenți întotdeauna când traversează șoseaua, să se asigure chiar și de mai multe ori, din ambele părți, înainte de a se angaja în traversare, pentru că moartea pândește la colț.

Accident la Fizeșu Gherlii, un tânăr lovit de autobuz a murit – FOTO

sus(3)jos(12)

Lasă un răspuns