gama optic ochelari gherla concurs laptop dej cluj
locuri de munca gherla dej cluj fundatura splendid lacatus montator salariu
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare infirmiera camin batrani rebeca santioana angajare fast food km 0 gherla
merion gherla restaurant angajare ospatar barman bucatar

Monstru pe șosea – transport agabaritic pe șoseaua Cluj-Gherla, încotro se îndreaptă și când mai urmează altele – VIDEO

Traficul auto este perturbat miercuri după-amiază pe șoseaua Cluj-Napoca – Gherla și mai departe spre Dej și Beclean, din cauza unui transport agabaritic.

Acesta circula cu viteză redusă. În jurul orei 16.30 se afla prin Bonțida.

transport agabaritic

foto primită de la Mircea

CNAIR a anunțat că între 18-22 ianuarie 2023 se vor desfășura trei transporturi cu depășiri pe traseul: Borș II PTF – A3 – DN19 – Centura Oradea – DN1 – A3 – DN1F – Cluj-Napoca – Centura Apahida Vâlcele – DN1C – DN17 –Beclean (județul Bistrița-Năsăud). Vehiculele transportă structuri metalice.

Lățimea maximă a vehiculelor este de 3,50 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculele sunt însoțite de două autovehicule de însoțire autorizate și de echipaje ale poliției rutiere.

video gherla info transportul agabaritic prin Bonțida și Fundătura / imagini primite de la Adrian și Iosif

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

1 comentariu

  1. Asa își bat joc CNAIR și politia rutiera de cetățenii regiunii, în orice stat civilizat, astfel de transporturi se organizează noaptea nu ziua și la ore de varf. Au creat ambuteiaj și coloana auto s-a întins pe zeci de km de la Livada pana la Jucu. Rușine!

Lasă un răspuns