hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

accident motociclist cluj

Momentul când un motociclist se dă peste cap peste o mașină, în accident la Cluj – VIDEO

La câșiva metri a zburat prin aer un motociclist, în urma impactului cu un autoturism, într-un accident petrecut duminică la Cluj.

În jurul orei 17.10, motociclistul, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Baciu, la intersecția străzilor Fabricii cu București din Cluj-Napoca, a intrat în coliziune cu un autoturism care nu a acordat prioritate la efectuarea virajului la stânga. Autovehiculul era condus de un șofer de 56 de ani, din Cluj-Napoca.

A intervenit o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul de ambulanță. Pompierii au găsit, în momentul sosirii la locul accidentului, un motociclist care a fost proiectat circa 10 metri în urma impactului și pasagerii ieșiți din autoturismul implicat în accident.

Echipajul SMURD a acordat asistență medicală de urgență și a transportat la spital motociclistul, care prezenta suspiciuni de fracturi la nivelul unui membru și bazin, dar și pierderi de conștiență.

O femeie pasageră în autoturism a solicitat consult medical și a fost transportată de un echipaj de ambulanță la spital.

Întrucât erau scurgeri de combustibil pe șosea, echipajul de pompieri a asigurat măsuri de siguranță pentru salvatori și de prevenire a declanșării unui incendiu și pentru eliberarea carosabilului.

video: momentul impactului, înregistrat pe o cameră de supraveghere

video Info Trafic jud Cluj

sus(2)jos(3)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns