taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
avion cabina pilot cluj hisky

Moldovenii de la HiSky inaugurează zboruri de pe Aeroportul Cluj, aeronava a primit botezul, care sunt noile destinații – VIDEO

Vineri a ajuns aeroportul din Cluj-Napoca prima aeronavă a companiei HiSky din Republica Moldova.

Compania va opera în premieră de Cluj zboruri regulate şi charter turistice. Printre noutăți se numără cursa regulată spre Lisabona (Portugalia), începând din 28 aprilie 2021, cu o frecvență de două zboruri pe săptămână și destinaţia charter turistică Agadir (Maroc).

HiSky mai are în vedere zboruri regulate spre Dublin (Irlanda), începând din 29 aprilie 2021, cu două zboruri pe săptămână, zboruri charter spre Antalya (Turcia), Djerba şi Monastir (Tunisia), Hurghada şi Sharm el Sheikh (Egipt), programate spre operare din luna aprilie 2021.

avion cluj hisky

Cu prilejul inaugurării serviciilor companiei, la Aeroportul Cluj-Napoca a avut loc vineri o întâlnire a reprezentanților companiei și a conducerii aeroportului, reprezentată de directorul general David Ciceo, cu presa locală.

După „botezul” cu tunuri de apă al avionului Airbus, cei prezenți au vizitat aeronava și au putut afla mai multe detalii despre ofertă chiar de la directorul general HiSky, Iulian Scorpan, pilot de avion, fost director al Air Moldova, care a făcut școala militară de aviație la Buzău. A fost prezent și Haithem Souani, manager general Amara Tour.

David Ciceo a salutat deschiderea activității noului operator de pe aeroportul din Cluj și a vorbit și despre revenirea treptată spre normalitate a activității aeriene. Directorul aeroportului a precizat că toate cursele charter programate până acum sunt deja rezervate integral.

Compania HiSky s-a înființat în 2020 și  deține două aeronave, un Airbus A 320-200 și un Airbus A 319-100. Serviciile se regăsesc în patru clase de rezervare: basic, classic, premium și premium plus. Prețurile, serviciile sau orice alte informații despre HiSky pot fi consultate pe site-ul companiei aeriene, www.hisky.aero.

video în continuare

sus(16)jos(0)

Lasă un răspuns