taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician
sedinta consiliul local gherla

Modernizarea străzii Grădinarilor, cu probleme – VIDEO

La ședința de consiliu local de joi, desfășurată la Casa de Cultură, s-a ridicat problema lucrărilor de modernizare de pe strada Grădinarilor, care înaintează cu dificultate.

Mai mulți locuitori din zonă și-au exprimat nemulțumirea față de ritmul de lucru, de disconfortul creat prin imposibilitatea de a circula cu mașinile, de trepidațiile puternice produse de utilaje.

Primarul Ioan Neselean a explicat că lucrarea este îngreunată de rețeaua de utilități, aflate la adâncimi de la 10 cm la 2 metri și care limitează posibilitățile de excavare. El a dat exemplul altor străzi pe care s-a lucrat, unde rețelele de utilități nu se aflau la adâncimile știute. O altă problemă o reprezintă bucățile de beton din pământ, rămase din timpul construirii cartierelor de blocuri din apropiere.

În ce privește zgomotul produs de utilaje, primarul a apreciat că fiind vorba despre un șantier, este inevitabil să nu fie zgomot.

Tot la capitolul drumuri, legat de strada Armenească, s-a făcut cunoscut faptut că s-a reziliat contractul cu firma executantă. În același timp, au început lucrări de reabilitare pe strada Crișan.

La finalul întâlnirii s-au prezentat și noutăți legate de evoluția epidemiei de Covid-19 la nivelul orașului. Primarul a informat că în prezent nu sunt cazuri de persoane infectate și că în jur de 25 de persoane se află în izolare la domiciliu.

Toate proiectele de pe ordinea de zi a ședinței au fost aprobate cu vot majoritar de consilierii prezenți.

 

Ce votează consilierii locali la ședința lunară

sus(5)jos(23)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns