gama optic ochelari gherla concurs laptop dej cluj
locuri de munca gherla dej cluj fundatura splendid lacatus montator salariu
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare infirmiera camin batrani rebeca santioana angajare fast food km 0 gherla
merion gherla restaurant angajare ospatar barman bucatar
moda fashion week cluj gloria budai

Modă și stil, tendințe actuale la City Fashion Week, senzație cu un manechin din Gherla – VIDEO

Cele mai noi tendințe în modă ale sezonului au fost prezentate la Cluj la City Fashion Week, un eveniment care adună lumea bună a creatorilor de modă din România.

La ultima ediție, găzduită la Wonderland între 10-11 noiembrie, au fost prezenți în jur de 50 de designeri din România, dar și din Ucraina și Franța.

Pe podium a fost prezentă Gloria, un manechin de mare perspectivă din Gherla, care a prezentat cele mai fierbinți creații semnate Cătălin Botezatu sau Cătălin Valentin, un nume cunoscut din emisiunea de televiziune „Imperiul Leilor”, în urma căreia  a semnat un contract cu patroana de la Musette, Cristina Batlan sau, mai nou, ca actor, în filmul „Wednesday”, difuzat de Netflix. Alte creații, semnate Adi Pancea, au fost puse în valoare tot de tânăra din Gherla.

moda fashion week cluj gloria budai gherla

Ea a fost de fapt și „mireasa” colecției, în spectacolul prezentat de Victor Slav. A fost prezentă la paradă și Raluca Bădulescu, iar tânărul David Dobrincu a încântat publicul select cu momente muzicale.

Ultima ediție a adus la rampă mulți tineri designeri, cu vârste de 19-20 de ani, cu creații îndrăznețe, un semn al atracției tot mai serioase către acest domeniu.

Gloria Budai, tânărul manechin de 16 ani din Gherla, apreciată de creatori pentru calitățile sale fizice, are deja la activ numeroase evoluții la categoria professional. A avut pare de ședințe foto dintre cele mai reușite și își dorește, cum este și normal, să urce și mai sus, să performeze și în străinătate.

În urmă cu o lună, Gloria a avut o prezentare la Iulius Mall în Cluj-Napoca, după ce în vară a fost vedetă la un alt eveniment, deschiderea unei piscine la Feleacu, cu prezentare de costume de baie din colecții semnate de Cătălin Botezatu.

video gherla info

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns