taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare sofer mariflor gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj
mobilier liceul tehnologic gherla

Mobilier de la Bosch pentru Liceul Tehnologic Gherla

Un camion încărcat cu mobilier pentru uzul elevilor și profesorilor a ajuns pe 22 iulie la Liceul Tehnologic Gherla. 

Este vorba în principal despre mese, casetiere și table de perete, donate de firma Bosch de la Jucu, obiecte de mobilier de care societatea nu mai avea nevoie, deși erau în stare bună.

mobilier liceul tehnologic gherla

Prin intermediul unui angajat al firmei, Adrian Vereș, care este și membru în consiliul de administrație al liceului din Gherla, s-a realizat un parteneriat cu Asociația Culturală Pro Armenopolis, prin care se donează acest mobilier.

mobilier liceul tehnologic gherla

Doina Mureșan, directorul Liceului Tehnologic, a apreciat faptul că un membru al consiliului de administrație chiar se implică, cu rezultate vizibile, în activitatea liceului.

Astfel de donații urmează să mai aibă loc și pe viitor, următorul pe listă fiind liceul Ana Ipătescu.

sus(20)jos(1)
creare site web gherla dej cluj apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?