angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere salon masaj gherla vitality

cristian sabou cluj dej crima

Misterul unei crime nerezolvate, cum a fost prins la Dej tânărul care a ucis în Marea Britanie, la mijloc e mână de femeie – VIDEO

Cristian Sabou, tânărul de 27 de ani săltat de mascați miercuri dimineața la Dej, pentru o crimă comisă în Marea Britanie în 2013, a fost prezentat joi magistraților din Cluj pentru confirmarea mandatului european de arestare.

Între timp, au început să iasă la iveală și împrejurările incredibile în care ucigașul cu sânge rece a fost prins, după aproape 6 ani de la comiterea faptei.

O crimă fără criminal

În dimineața zilei de 30 decembrie 2013, Valerie Graves, o femeie în vârstă de 55 de ani, a fost găsită moartă în dormitorul casei din Bosham, Marea Britanie, unde locuia cu mama sa. Cu o seară înainte, petrecuse împreună cu rudele sărbătorile de iarnă și deși rudeniile au rămas peste noapte în locuință, nimeni nu a auzit nimic suspect.

bosham crima

foto: The Telegraph

Polițiștii au început cercetările într-un caz care părea de nerezolvat. Au fost audiate mii de persoane, dar nu s-a obținut niciun indiciu care să ajute la găsirea criminalului.

La scurt timp, în apropierea casei a fost găsit un ciocan. Acesta fusese aruncat în apele unui râu care trece prin apropiere, iar după ce nivelul apei a scăzut, obiectul a fost găsit întâmplător. Pe el se aflau urme care conțineau ADN-ul femeii ucise și un ADN neidentificat.

foto: ciocanul cu care a fost lovită femeia în cap, până a murit

ciocan crima valerie graves bosham uk murder

Poliția a început o amplă acțiune de recoltare de mostre ADN de la localnicii de sex masculin în vârstă de peste 17 ani, dar nici acest lucru nu a fost de mare ajutor, iar ancheta a bătut pasul pe loc.

Pistele pe care s-a desfășurat ancheta au fost multiple, iar la un moment dat, în urma căutărilor în arhive, s-a aflat că la locuința unde s-a petrecut evenimentul aveau loc în trecut întâlniri ale swingerilor. Astfel, s-a crezut că autorul crimei ar putea fi o persoană care frecventa astfel de locuri.

Criminalul părea să cunoască bine casa, după modul în care a pătruns și a dispărut, fără să-l audă nimeni. S-au verificat poștașii, curierii, persoanele care făceau livrări la domiciliu, dar nici asta nu a ajutat în vreun fel cercetările.

Nici recompensa uriașă, de 20,000 £, promisă pentru informații care ar putea duce la găsirea ucigașului, nu a fost de folos.

De unde sare iepurele

Cristian Sabou, tânărul de 27 de ani, era originar din Crișeni, județul Sălaj. A plecat în Marea Britanie și s-a căsătorit cu o româncă, potrivit Dejeanul.ro. După comiterea crimei, Sabou a mai rămas în țară patru ani, timp în care și-a părăsit partenera de viață și s-a întors de un an în România.

Însă povestise soției despre cele întâmplate, iar după ce a fost părăsită, aceasta a amenințat că va divulga secretul. În urmă cu un an de zile, fosta nevastă ar fi anunțat cine este criminalul.

foto principală, video: Ziar de Cluj

Sabou a intrat astfel în atenția polițiștilor din Marea Britanie și din România, care timp de mai multe luni de zile i-au urmărit fiecare pas, pentru un probatoriu consistent. Miercuri dimineața la ora 6, oamenii legii au bătut la ușa lui, la Dej, unde locuia în chirie, de o lună.

În fața judecătorilor

Vinovatul și-a recunoscut fapta și a declarat că a pătruns în casa victimei la îndemnul altor persoane, în scop de jaf.

Cristian Sabou a fost prezentat joi în fața magistraților din Cluj-Napoca și urmează să fi e extrădat în Marea Britanie peste câteva zile. În fața judecătorilor, el a cerut să își ispășeasca pedeapsa în România.

video în continuare

video: Dejeanul.ro

Tânăr care a omorât o femeie în Marea Britanie, Valerie Graves, prins la Dej, ce a declarat – VIDEO

 

sus(0)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns