taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
caine pompieri gherla

Misiune de salvare a unui câine rănit, blocat de câteva zile într-un șanț – FOTO

Un câine rămas blocat într-un șanț de câteva zile a dat bătăi de cap pompierilor din Gherla.

S-a întâmplat marți seara pe strada Codrului, unde un câine a intrat în șanțul colector și nu a mai reușit să iasă. Animalul scheuna înfiorător, iar oamenii din zonă au sunat după ajutor.

În urma unui apel la 112, au intervenit pompierii voluntari de la SVSU Gherla cu două autospeciale. A fost chemat și un medic veterinar, care a tranchilizat animalul.

caine pompieri gherla

caine pompieri gherla

caine pompieri gherla

Pompierii au reușit cu greu să scoată o dală din beton bine înțepenita, pentru a scoate câinele speriat. După aproape o oră, misiunea a fost încheiată cu succes.

Andrei Hiticaș, medicul veterinar sosit la fața locului, spune că animalul era rănit și că este foarte posibil să fi rămas blocat sub dale câteva zile. „Probabil a fost mușcat de alți câini, sau lovit. A încercat să se ascundă în șanț, dar nu a mai reușit să iasă. Câinele era deshidratat, iar pe răni colcăiau deja viermii”.

Animalul, un metis în vârstă de aproximativ 2 ani, a fost dus apoi la cabinet pentru îngrijri, iar în cursul serii a fost transportat la adăpostul de câini de la marginea orașului.

„Am fost miercuri să văd starea lui, și-a revenit, a început să mănânce, să bea apă. Dacă este cineva care vrea să facă o faptă bună și să îl adopte, îi asigur tratament gratuit”, a mai spus veterinarul.

sus(22)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns