gama optic ochelari gherla concurs laptop dej cluj
locuri de munca gherla dej cluj fundatura splendid lacatus montator salariu
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare infirmiera camin batrani rebeca santioana angajare fast food km 0 gherla
merion gherla restaurant angajare ospatar barman bucatar
mircea bravo film mirciulica gherla

Mircea Bravo filmează la Gherla comedia „Mirciulică”

Pus mereu pe glume, devenite virale pe internet, Mircea Bravo a hotărât că e momentul să treacă la un nivel superior și să filmeze un film în toată regula.

Este vorba despre comedia „Mirciulică”, un lung metraj cu filmări la Cluj-Napoca, Gherla și București, în regia lui Cristian Ilișuan. Producția aparține lui Mircea Popa și Cristian Ilișuan, după un scenariu realizat de echipa de creație care se ocupă și de clipurile de pe internet ale lui Mircea Bravo.

„Am ales Gherla pentru că aveam în scenariu acțiune într-un un orășel mic, și cum Gherla era aproape de Cluj, decizia a fost luată”, a dezvăluit Mircea.

mircea bravo film mirciulica gherla

Pe 3 iulie, echipa de filmare a ajuns la Gherla. Pe strada Ștefan cel Mare s-a montat echipamentul profesionist și s-au filmat primele scene. Curioși, trecătorii s-au oprit să vadă ce se întâmplă, neobișnuiți cu așa ceva.

mircea bravo film mirciulica gherla

A fost nevoie și de figuranți în film, iar câțiva tineri din oraș și-au încercat talentele de actori pentru câteva cadre.

Au urmat apoi și alte filmări, pe Aleea Fagului, lângă Canalul Morii și la marginea orașului.

mircea bravo film mirciulica gherla

Comedia „Mirciulică” urmează să fie lansată în toamna 2021 sau primăvara 2022. În producție va juca și celebra tanti Lenuța.

mircea bravo film mirciulica gherla

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

1 comentariu

  1. La cum arată mai încolo str. Ștefan cel Mare poate toarnă și scene de Ev Mediu.
    E DejaVu și veci Făcut..

Lasă un răspuns