alegeri europarlamentare 2019 psd gherla cluj
alegeri europarlamentare 2019 traian basescu cristian lungu pmp

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej vintage pub de vanzare gherla local dej cluj

telefon hot

Minoră șantajată cu filme deocheate trase pe telefon, după ce a întreținut relații sexuale cu mai multe persoane din Bistrița-Năsăud

O fată care a întreținut relații sexuale cu mai mulți tineri a ajuns să fie șantajată de aceștia. Episoadele erotice au fost filmate și distribuite pe internet.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că în lunile aprilie și mai 2018, cele patru persoane cercetate ar fi întreținut relații sexuale cu minora de 16 ani și au filmat totul cu telefonul mobil.

Apoi suspecții ar fi distribuit imaginile obținute și ar fi șantajat-o pe minoră, prin intermediul unor rețele de socializare, în vederea obținerii de noi favoruri sexuale.

Joi, 8 noiembrie, polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Bistriţa-Năsăud, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au efectuat cinci percheziţii pe raza județului. In atenția lor au fost locuințele celor patru persoane.

Acestea sunt bănuite de comiterea infracţiunilor de pornografie infantilă, șantaj, trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu.

În urma perchezițiilor au fost ridicate mai multe sisteme informatice care ar fi fost folosite la comiterea infracțiunilor.

Cei în cauză mai sunt bănuiți și de comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu.

Două persoane cercetate au fost conduse la sediul poliției, în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.

foto: arhiva

sus(3)jos(7)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns