angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere

Mini-spectacol de vacanță în limba franceză la liceul Ana Ipătescu – elevă olimpică premiată de oaspete din Elveția – VIDEO

Cântece și poezii în limba franceză au fost prezentate într-un spectacol organizat la sfârșitul săptămânii trecute în sala festivă a liceului Ana Ipătescu din Gherla.

Prilejul a fost vizita la Gherla a președintelui Asociației de Prietenie Nendaz – Gherla, Pascal Praz, prezent în România și care a ținut să o premieze pe eleva Daria Mureșan. Aceasta a obținut mențiune la etapa națională a olimpiadei de limba franceză, după ce a câștigat premiul I la etapă județeană și a reprezentat Clujul în competiția națională.

Elevi din clasele a V-a și a VI-a, pregătiți de prof. Anca Oltean, au pregătit un spectacol pentru oaspete, în care au cântat și au recitat poezii, aplaudate de spectatori, elevi, părinți și cadre didactice.

Eleva care a adus mândrie liceului a fost felicitată de directorul Radu Ielcean și de viceprimarul Iulia Trif, prezent la eveniment.

Pascal Praz a mulțumit copiilor că și-au smuls puțin timp din vacanța de vară pentru a pune la cale mini-spectacolul și le-a oferit tuturor cadouri.

video în continuare

Din partea conducerii liceului, directorul Radu Ielcean a mulțumit oaspetelui pentru vizită și atenție și i-a înmânat o diplomă de mulțumire pentru sprijinul acordat și mapa cu produsele simpozionului de matematică desfășurat recent, acțiune care a beneficiat de sprijin elvețian la ediția din 2015.

Ediția a V-a a simpozionului „Matematică și aplicațiile ei” din 2018 a avut loc pe 23 mai și a cuprins conferințe în plen în sala festivă a liceului și conferințe pe secțiuni. La eveniment au conferențiat în plen Prof.univ. dr. Dorin Andrica „Asupra unui șir interpolator pentru inegalitatea lui Euler”, prof. univ. dr. emerit Dorel I. Ducă despre „Un mare matematician mai puțîn cunoscut: Petre Sergescu”. A adresat cuvântul de salut din partea Societății de Științe Matematice din România lector univ. dr. Daniel Vacaretu, președintele SSM, Filiala Cluj.

galerie foto: imagini de la simpozion

galerie foto gherlaOlimpiada internațională de Matematică de la Cluj, desfășurată între 3-14 iulie, a fost unul dintre motivele organizării simpozionului de matematică de la Gherla în acest an. Evenimentul fost prezentat printr-un filmuleț, iar despre subiect a vorbit profesorul Cristian Petru Pop de la Inspectoratul Școlar Județean Cluj.

Casă Corpului Didactic Cluj – un partener al activităților de formare continuă al profesorilor de matematică, și nu numai, a fost subiectul abordat de profesor Mihaela Popescu, directorul CCD Cluj.

La simpozion au luat parte profesori de matematică de la școlile și liceele din Gherla, dar și din Bucursti, Dolj, Giurgiu.

Următorul simpozion de matematică de la Gherla va fi organizat peste doi ani.

video în continuare

O elevă de la liceul „Ana Ipătescu” din Gherla s-a calificat la faza pe țară a olimpiadei de limba franceză

sus(3)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns