pizzerie la cabana gherla program
fast food km 0 gherla comenzi livrari la domiciliu

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej gama optic angajare consultant vanzari constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj pizzerie gherla strand kimbo livrare la domiciliu restaurant bar grill telefon scoala soferi auto permis promo gherla dej cluj locuri de munca angajare ferma vaci muls fundatura iclod gherla dej cluj

inecat mort plaja

Militarul din Dej disparut la Capu Midia, găsit mort pe plajă

Două cadavre au fost aduse la mal de apele Mării Negre. Un cuplu care se plimba pe plajă miercuri dimineața a observat unul dintre corpuri și a dat alarma. Potrivit politistilor din Constanta, este vorba despre caporalul Petru Cosma, din Batalionul 55 Apaărare Antiaeriana Dej, aflat in exercitii la Capu Midia. Acesta a primit invoire duminica si de atunci nu a mai fost vazut.

In aceeasi zi a fost gasit si cadavrul unui minor, despre care se presupune ca s-a înecat în timp ce militarul încerca să îl salveze.

Duminică, 10 iunie, doi minori în vârstă de 14 ani au intrat în mare pe plaja din Corbu, însă doar unul dintre ei a reuşit să iasă din apă. Cel dispărut se afla în grija unui asistent maternal profesionist, scrie ziuaconstant.ro.

inecat mare

Zeci de scafandri au început căutările, ele fiind oprite seara și reluate a doua zi.

Luni a fost dat dispărut și militarul din Cluj. În după amiaza de duminică se afla în permisie, iar de la ora 18 nu a mai fost văzut. Cunoscuții săi au povestit că sigur a intrat în apă pentru a salva minorul.

foto: ziuaconstanta.ro, replicaonline.ro

Un militar de la un batalion din Dej aflat la exerciții la Capu Midia a dispărut

sus(1)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

1 comentariu

  1. De ce natura trebuie sa ne reaminteasca ca traim ,, vremuri tulburi " ?

    sus(4)sus(1)

Lasă un răspuns