taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca angajare camin rebeca santioana taga gherla dej cluj muncitor infirimiera asistenta sociala locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto
inecat mort plaja

Militarul din Dej disparut la Capu Midia, găsit mort pe plajă

Două cadavre au fost aduse la mal de apele Mării Negre. Un cuplu care se plimba pe plajă miercuri dimineața a observat unul dintre corpuri și a dat alarma. Potrivit politistilor din Constanta, este vorba despre caporalul Petru Cosma, din Batalionul 55 Apaărare Antiaeriana Dej, aflat in exercitii la Capu Midia. Acesta a primit invoire duminica si de atunci nu a mai fost vazut.

In aceeasi zi a fost gasit si cadavrul unui minor, despre care se presupune ca s-a înecat în timp ce militarul încerca să îl salveze.

Duminică, 10 iunie, doi minori în vârstă de 14 ani au intrat în mare pe plaja din Corbu, însă doar unul dintre ei a reuşit să iasă din apă. Cel dispărut se afla în grija unui asistent maternal profesionist, scrie ziuaconstant.ro.

inecat mare

Zeci de scafandri au început căutările, ele fiind oprite seara și reluate a doua zi.

Luni a fost dat dispărut și militarul din Cluj. În după amiaza de duminică se afla în permisie, iar de la ora 18 nu a mai fost văzut. Cunoscuții săi au povestit că sigur a intrat în apă pentru a salva minorul.

foto: ziuaconstanta.ro, replicaonline.ro

Un militar de la un batalion din Dej aflat la exerciții la Capu Midia a dispărut

sus(1)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

1 comentariu

  1. De ce natura trebuie sa ne reaminteasca ca traim ,, vremuri tulburi " ?

    sus(4)sus(1)

Lasă un răspuns