irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet veterinar gherla medic telefon
apus soare gherla

Mijloc de septembrie cu 30 de grade, vremea pe două săptămâni

Prima lună de toamnă se anunță în continuare frumoasă, cu temperaturi care pot ajunge zilele următoare până la 30 de grade, dar și cu ploi.

Prima zi de școală a început la Gherla cu un cod galben de ceață la primele ore ale dimineții, dar apoi soarele a ieșit și a încălzit aerul până la 28 de grade la umbră, după-amiază. Zilele următoate va fi tot mai cald, urmează un val de ploi începând de joi, iar apoi vremea va reveni la sentimente mai bune.

Potrivit prognozei A.N.M. valabilă până pe 24 septembrie în Transilvania, până miercuri tendința va fi de încălzire, astfel că vremea va deveni călduroasă și în zonele joase de relief, cu o medie de 29-30 de grade.

Răcirea prognozată pentru mijlocul lunii septembrie, va aduce regimul termic diurn în apropierea normalului climatologic, respectiv o valoare medie de 24 de grade.

În perioada 17-24 septembrie vremea va fi caldă, cu temperaturi maxime de 25-26 de grade.

Media temperaturilor minime nu va avea variații semnificative, astfel pe parcursul intervalului, aceasta va fi în general de 11-13 grade, dar cu valori mai scăzute în depresiuni.

Sunt prognozate ploi în perioada 14-17 septembrie, iar cu o probabilitate în ușoară creștere și după 21 septembrie.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns