hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

bani

Mii de euro furați dintr-un hotel din Dej, polițiștii au găsit autorul

O sumă importantă de bani a dispărut din camera unui hotel din Dej, pe 21 aprilie, iar poliția a fost sesizată în acest caz.

A doua zi, poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale Dej au identificat şi reţinut pentru 24 de ore o femeie de 32 de ani, din comuna Căşeiu, judeţul Cluj, suspectă de furt calificat..

În urma cercetărilor, polițiștii au reușit recuperarea a 3.900 de euro din totalul de 4,300 sustrași. Banii au fost restituiți proprietarului.

La  expirarea perioadei de reţinere, femeia va fi prezentată magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a femeii.

ACTUALIZARE

Femeia de 32 de ani din comuna Căşeiu, judeţul Cluj, a fost prezentată în faţa magistraţilor Judecătoriei Dej care au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

foto: arhiva

sus(7)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns