taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj locuri de munca angajare gherla dej cluj supercom sofer muncitor
mihai seplecan

Mihai Seplecan ii cere prefectului să respecte decizia prin care a fost desemnat vicepresedinte al Consiliului Judetean Cluj

Consilierul judeţean liberal Mihai Seplecan, ales vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj la ultima şedinţă şi căruia, tot prin vot, i s-au încredinţat şi atribuţiile de preşedinte, îi cere prefectului Gheorghe Vuşcan să „nu mai continue jocul politicianist al contestării”.

Mihai Seplecan a fost ales pe 31 iulie, la ultima şedinţă a CJ Cluj, ca vicepreşedinte, după ce social-democratul Ioan Oleleu a fost revocat din funcţie. Tot în aceeaşi şedinţă, Seplecan a primit şi votul necesar preluării atribuţiilor de preşedinte al CJ Cluj, în condiţiile în care cel care deţine această funcţie, liberalul Horea Uioreanu, se află în stare de arest. Acesta a fost trimis în judecată pentru fapte de corupţie într-un dosar care vizează construirea unei platforme şi a unei parcări de avioane la Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, informeaza Agerpres.

Mihai Seplecan se află în prezent la cea de-a doua încercare de a deveni vicepreşedinte al CJ Cluj, după ce în urmă cu mai multe săptămâni, consilierii judeţeni l-au ales în această funcţie, dar prefectul Gheorghe Vuşcan a atacat în justiţie hotărârea de consiliu. „Îi solicit domnului Gheorghe Vuşcan în numele contribuabililor clujeni să nu mai continue jocul politicianist al contestării celor trei HCJ date în şedinţa din data de 31.07.2014, prin care Ioan Oleleu a fost demis din funcţia de vicepreşedinte. Domnul Ioan Oleleu a dovedit că face, în special în ceea ce priveşte Aeroportul Internaţional Cluj, nişte jocuri dubioase care pun în pericol chiar strategia de dezvoltare a judeţului. Numai interesul contribuabilului clujean nu se urmăreşte prin această tentativă de subminare a proprietăţii CJ Cluj”, susţine Mihai Seplecan într-un comunicat de presă transmis marţi.

El susţine că orice continuare a acestui demers este un sprijin acordat corupţiei şi o menţinere a unei stări de fapt care blochează activitatea forului judeţean. „Este necesar ca noua majoritate din Consiliul Judeţean să fie lăsată să lucreze în interesul cetăţenilor. (…) Îi solicit prefectului Gheorghe Vuşcan să nu perpetueze o stare de blocaj instituţional, să dea dovadă de maturitate administrativă, practic să-şi respecte concetăţenii şi să nu încurajeze corupţia”, se mai spune în comunicatul citat. La rândul său, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Cluj, Ana Maria Danciu, a explicat că documentele referitoare la votul de numire a lui Mihai Seplecan în funcţia de vicepreşedinte nu au ajuns încă la Prefectura Cluj. De asemenea, o eventuală decizie de contestare a hotărârii CJ Cluj din 31 iulie se va lua după analizarea documentelor. „Noi nu le-am primit încă (hotărârile – n.r.). Ei au termen zece zile să trimită acele documente. Trebuie să vedem procesul verbal al şedinţei, deoarece am înţeles că este o situaţie destul de complicată. Până când acestea nu sunt studiate nu ştim dacă sunt sau nu atacabile în instanţă”, a precizat Ana Maria Danciu.

sus(0)jos(0)

Lasă un răspuns