taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician chirie garsoniera vanzare auto
mihai seplecan

Mihai Seplecan este noul vicepresedinte al Consiliului Judetean Cluj

Consiliul Judeţean Cluj şi-a ales, în şedinţa de miercuri, un nou vicepreşedinte în persoana lui Mihai Seplecan (PNL), iar vicepreşedintele PSD Ioan Oleleu a fost destituit din funcţie. Mihai Seplecan va încerca, într-o şedinţă viitoare, ca pe baza susţinerii din partea PNL şi PDL, să preia funcţia de vicepreşedinte cu atribuţii de preşedinte, informeaza Agerpres.

La şedinţa de miercuri a CJ Cluj a fost prezent şi vicepreşedintele PNL Ludovic Orban, care a declarat că alegerea lui Mihai Seplecan este urmarea parteneriatului dintre PNL şi PDL. „Astăzi la Cluj s-a dat prima bătălie între PNL şi PDL de o parte şi PSD de cealaltă parte. Este un eveniment prin care PNL şi PDL încep un proces de reconstituire a majorităţilor în toate consiliile judeţene, consiliile municipale şi locale unde este posibil acest lucru”, a afirmat Orban.

Pe 3 iunie, CJ Cluj a decis, în şedinţa extraordinară, ca vicepreşedintele Vakar Istvan să preia atribuţiile funcţiei de preşedinte interimar, după arestarea preşedintelui Horea Uioreanu pentru corupţie. Preşedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, Ioan Bene, membru AGA în cadrul SC Construcţii Napoca SA şi Vasile Pogăcean, asociat şi administrator la SC Sinai Comimpex SRL Iclod, au fost reţinuţi de procurorii DNA şi apoi, în 29 mai, arestaţi pentru 30 de zile. Horea Uioreanu este acuzat de luare de mită în formă continuată, fals în înscrisuri sub semnătură privată în forma participaţiei improprii ca instigator şi complicitate la spălare de bani.

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

2 comentarii

  1. Ce rahat de situatie.. Baietii astia se ucid intre ei, ceea ce e bine, doar ca nota de plata e trimisa cetateanului. Voi fii apolitic tot restul vietii, iar televizorul va ramane ca si pana acum, pe Discovery channel.

    sus(9)sus(1)
  2. foarte bine....acuma o sa se faca drumul de la gherla pana la taga...pana la cabana lui paul ....avem noroc....de acolo sa mai faca si psd -ul....

    sus(5)sus(1)

Lasă un răspuns