taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
clubul copiilor gherla concurs mestesuguri

Micii meşteri mari, în concurs la Clubul Copiilor – FOTO

Copii de la Clubul Copiilor din Gherla şi Dej, de la liceul cu predare în limba maghiară din Gherla, de la Şcoala din Mintiu Gherlii şi-au demonstrat talentul în diverse meşteşuguri, în faza finală a concursului „Micii meşteri mari”.

Concursul coordonat de prof. Katona Daniela a ajuns la ediţia a V-a şi s-a desfăşurat vineri, 9 iunie, în curtea Clubului Copiilor din oraş.

Au participat direct în jur de 50 de copii, care au finalizat lucrări pe diferite tehnici, între care s-au remarcat picturile de icoane pe sticlă ale elevilor de la Mintiu Gherlii, dar şi xilogravurile elevilor îndrumaţi de prof. Mircea Pop de la Hăşdate.

galerie foto: imagini de la concurs

galerie foto gherlaDe asemenea, în cocnurs au intrat lucrări trimise de copii din întreagă ţară, din Covasna, Sălaj, Suceava, de la Craiova, Câmpeni – Alba, Rădăuţi, Dej şi Cluj-Napoca.

Lucrările vor fi adunate şi prezentate în cadrul unei expoziţii, care va putea fi vizitată toată vara, la sediul clubului de pe strada 1 Decembrie 1918.

În acelaşi timp, se finalizează concursul „Pentru tine, primăvară”, cu tematică artistică, cu lucrări din toată ţara.

Ambele expoziţii vor fi jurizate pe tehnici de lucru, iar participanţii vor fi premiaţi.

Încercăm să menţinem aceste două activităţi pentru a trezi interesul copiilor în ce priveşte meşteşugurile„, a declarat Tereza Ungur, managerul Clubului Copiilor Gherla.

sus(5)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns