hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

untold incendiu cluj arena

Mic incendiu la Untold în prima zi – aproape 300 de petrecăreți au avut nevoie de îngrijiri medicale în timpul festivalului – VIDEO

După prima zi de  festival Untold, ISU Cluj a anunțat că a intervenit la un incendiu produs la scenă și că aproape 300 de festivalieri au ajuns pe mâna medicilor, cu diverse afecțiuni.

Joi seara în jurul orei 23 a avut loc o ardere scăpată de sub control la scena de pe Cluj Arena, fiind vorba de diverse materialele decorative din apropierea unui dispozitiv de producere a efectelor speciale. Flăcările au fost stinse în timp operativ cu mijloace de primă intervenție, de către un ofițer de pompieri aflat în dispozitivul de asigurare a măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

video în continuareâ

În urma analizării situaţiei operative înregistrate pe durata primei zile a festivalului UNTOLD 2018, a rezultat că nu au fost raportate incidente majore de natură să afecteze grav liniştea şi ordinea publică.

Forţele de poliţie şi jandarmerie au aplicat 26 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 10.000 de lei și au fost înregistrate 9 sesizări privind săvârşirea unor fapte penale. În toate cazurile, cercetările se fac sub coordonarea unităţilor de Parchet competente.

untold isu cluj politie jandarm smurd

În domeniul situaţiilor de urgenţă și al asistenței medicale, 270 de persoane au primit îngrijiri punctele de prim-ajutor şi prin intermediul echipelor mobile de pompieri și paramedici, ce patrulează permanent în perimetrul festivalului.

Doar în cinci cazuri s-a impus transportul persoanelor la spital, în general afecțiunile înregistrate au fiind remediate pe loc.

Asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică au implicat peste 1200 de jandarmi, polițiști, pompieri, personal medical și alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

sus(2)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns