hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

telefon metoda accidentul

Metoda „accidentul” face din nou ravagii. O femeie naiva, pacalita cu aproape 300 de milioane

Poliţiştii clujeni efectuează cercetări pentru depistarea unor persoane care ar fi înşelat o femeie de 69 de ani, din Cluj-Napoca, prin metoda ,,Accidentul”.

La data de 10 septembrie, ora 13:30, o femeie 69 de ani a sesizat Poliţia municipiului Cluj-Napoca despre faptul că în cursul dimineţii, în jurul orei 8, a fost contactată telefonic un bărbat care s-a prezentat ca fiind avocat. Acesta a informat-o că fiul său a fost implicat într-un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei minore.

De asemenea, acesta i-a comunicat faptul că pentru achitarea contravalorii unei intervenţii chirurgicale de urgenţă, pentru plata despăgubirilor şi a onorariului său sunt necesare sumele de 3.300 euro şi 13.000 de lei.

Din verificările efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că, la scurt timp, la domiciliul femeii s-a prezentat un bărbat care a afirmat că este de la o firmă de curierat şi căruia femeia i-a înmânat 28.000 de lei pentru a fi înaintaţi pretinsului avocat.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „înşelăciune”, în vederea identificării persoanelor implicate, tragerea lor la răspundere penală şi pentru recuperarea prejudiciului.

sus(0)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns