nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej pub vanzare vintage gherla locuri de munca gherla contabil mariflor dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sala jocuri operator sloturi

gherla autogara

Meteorologii nu îți aduc vești bune despre vreme până la 1 aprilie. Cum a fost în anii trecuți la Gherla

Cei care așteaptă soare și vreme caldă trebuie să se mai resemneze, asta cel puțin până la începutul lunii aprilie. Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis prognoza valabilă până pe 2 aprilie, iar veștile nu sunt dintre cele mai bune.

Temperaturile vor fi în scădere până spre sfârșitul primei săptămâni în Transilvania și vor caracteriza o vreme deosebit de rece, geroasă în depresiuni în diminețile zilelor de 23, 24 și 25 martie, când temperatura va coborî sub -10 grade.

În acest interval, ziua nu se vor depăși 0-2 grade, iar temperaturile minime vor scădea de la -3 grade, la -9 grade.

La sfârșitul acestei săptămâni, vremea se va încălzi și se vor înregistra valori apropiate de normalul perioadei, iar în săptămâna următoare, până pe 2 aprilie, schimbările nu vor fi importante. Astfel, media valorilor din timpul zilei va fi de 8-10 grade, iar a celor nocturne de -4…0 grade.

Până în data de 23 martie, temporar vor fi precipitații moderate cantitativ, predominant sub formă de ninsoare. Probabilitatea de precipitații predominant sub formă de ploaie va fi în creștere din nou după data de 27 martie.

Cum a venit în primăvara la Gherla în anii trecuți

Vremea de început de primăvară a fost schimbătoare de la un al la altul, dar în ultimii ani căldura a venit mult mai devreme.

Pe 18 martie 2012 a fost cald și frumos, cu 20 de grade în aer.

În 2013 primăvara a venit abia la mijlocul lui aprilie: în ziua de 17 aprilie 2013 a fost prima zi caldă din an, cu 19 grade în termometre.

În 2014 căldurile au luat prin suprindere: pe 22 martie erau 21 de grade în aer, la umbră – foto

gherla primavara centru parc

Pe 26 martie 2015, termometrul din centrul orașului arăta temperatură de vară: 25 de grade.

Anul 2016 a venit vremea bună chiar din februarie: în ziua de 17 au fost 19 grade la Gherla, iar pe 1 aprilie au fost 24 de grade.

În dimineața zilei de 18 martie 2017 a nins peste oraș. După câteva zile, între 22-24 martie, soarele a bătut cu putere și au fost 22 de grade în aer.

sus(6)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

1 comentariu

  1. Da, si anul trecut a nins la fel, deci nimic nou sub soare

    sus(0)sus(1)

Lasă un răspuns