hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

mercedes italia vama

Mercedes căutat în Italia, oprit la vama cu Ungaria

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș au descoperit un autoturism marca Mercedes, căutat de autorităţile din Italia şi condus de un cetăţean român.

Marți, 15 mai, în jurul orei 19, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, județul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice, pe sensul de ieșire din țară un cetăţean român, Călin S., în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul în județul Bihor, conducând un autoturism marca Mercedes, având anul de fabricație 2014.

În urma verificărilor suplimentare efectuate în bazele de date, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figura ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia pe 13 februarie 2018.

Bărbatul a declarat că urma să predea autoturismul unui conaţional, în Ungaria, neştiind că maşina este în atenția autorităţilor italiene.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu permis de conducere suspendat, iar mijlocul de transport, în valoare de aproximativ 20.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Borș până la finalizarea cercetărilor.

sus(0)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns