angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere salon masaj gherla vitality

funkorporation gherla hayak

Membrul unei trupe care a concertat la Gherla a murit într-un accident stupid la Negreni – VIDEO

Un accident stupid, în urmă căruia un tânăr şi-a pierdut viaţa şi altul a fost rănit, s-a produs  in weekend pe şoseaua Cluj-Oradea, la Negreni.

Sâmbătă dimineaţa, un autocar în care se aflau membrii trupei Funkorporation din Cluj-Napoca, întorşi de la un concert de la Oradea, a oprit pentru o scurtă pauză. Tinerii s-au dat jos din maşină, moment în care o autoutilitară s-a năpustit peste ei.

La volan se afla un bărbat de 46 de ani din judeţul Gorj. In jurul orei 8,30, din cauza oboselii, şoferul ar fi adormit la volan, iar maşina a scăpat de sub control, intrând în autocarul oprit pe marginea drumului. Doi tineri care se aflau în apropiere au fost loviţi de bolidul rămas fără direcţie.

Un tânăr de 28 de ani din judeţul Mureş a fost proiectat într-un şanţ, unde a murit, scrie ziarulclujean.ro. Alt tânăr, de 24 de ani, din Covasna, a fost rănit uşor.

Tânărul decedat, Szanto Lorand, era basistul trupei, iar cealaltă victimă, Sandor Laszlo, este clarinetistul trupei.

funkorporation gherla hayak concert

Înmormântarea are loc marţi, de la ora 15 în localitatea Ogra din judeţul Mureş, anunţă pagină de Facebook a trupei.

Trupa Funkorporation a trecut şi pe la Gherla, în şirul de concerte. In aprilie 2013, membrii formaţiei au susţinut un concert la cafeneaua Hayak.

video: Funkorporation în concert la Gherla

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

 

sus(0)jos(4)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns