irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet veterinar gherla medic telefon
pompier inecat somes gherla

Medic din Gherla plecat la pescuit, dispărut pe malul Someșului, căutări cu scafandri – VIDEO

Sâmbătă seara s-a dat alarma și s-a cerut ajutor la 112, după ce un bărbat a plecat la pescuit pe malul Someșului Mic, la Gherla și nu a mai revenit acasă.

Persoana dispărută, un apreciat medic din oraș, în vârstă de aproximativ 65 de ani, obișnuia să pescuiască. În locul unde s-ar fi aflat, în zona străzii Gârlei, au fost găsite două urme ca de alunecare de picioare, pe pământul moale, și un suport pentru undiță.

După ce s-a întunecat afară și bărbatul nu a mai revenit acasă, familia s-a alertat. A fost căutat lângă Someș, cu lanternele, și cum nu a fost găsit la locul de pescuit, unde îi rămăseseră sculele, a apărut bănuiala că ar fi căzut în apă.

În jurul orei 19.30 a fost anunțată poliția și pompierii. Un echipaj SVSU de la Gherla și un echipaj de la Dej au efectuat căutări, până în jurul orei 23, din păcate, fără rezultat.

Căutările au fost reluate duminică dimineața în jurul orei 10, cu mai multe echipaje. S-a adus o barcă pneumatică, iar doi scafandri de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca fac căutări în apă cu căngile, ajutați de colegi care îi ancorează cu frânghii.

Condițiile nu sunt dintre cele mai bune: apa are o temperatură de doar 4-5 grade, iar curenții sunt foarte puternici: peste 20 metri/minut, viteză la care este interzisă chiar și intrarea scafandrilor.

La misiune iau parte polițiști, precum și pompierii voluntari de la SVSU Gherla.

video gherla info

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns