taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
lupte gherla sf gheorghe viitorul

Medalii și titlu de campion național pentru luptătorii de la CSS Viitorul la campionatul de la Sf. Gheorghe

În preajma sărbătorilor de Paște vin noi reușite ale talentaţilor luptători de la secţia Gherla a CSŞ „Viitorul” Cluj-Napoca.

La turneul final a Campionatului Naţional de Juniori II (şcolare)  la Lupte libere, desfăşurat între 23-25 aprilie la Sala sporturilor din municipiul Sfântu Gheorghe, elevii antrenorului Valentin Sătmărean au obţinut  trei medalii.

Cu cea mai bună evoluţie s-a întors acasă fostul campion naţional  la  cadeţi, Florin Dreve, care la categoria 110 kg s-a clasat pe locul I, devenind campion naţional  la această categorie de vârstă. Sportivul născut în localitatea Livada, comuna Iclod este elev în clasa a X-a  la Liceul cu program sportiv din Cluj-Napoca. 

Tot pe primul loc s-a clasat la fete şi Daria Telecan, în cadrul categoriei 69 kg. Performanţă  bună  a mai realizat la fete Paula Hognogi, care a obținut locul III la categoria 65 kg. Un alt gherlean, Paul Cosma a ocupat locul IV la 110 kg.  Sunt rezultate foarte bune, cu care luptătorii gherleni se mândresc, continuând astfel şirul succeselor din ultiimii ani.

În luna mai, membrii secţiei de lupte libere din Gherla vor fi prezenţi la Campionatele Internaţionale ale României, o nouă probă de foc pentru elevii tehnicianului Valentin Sătmărean.

Szekely  Csaba

sus(5)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns