taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj locuri de munca angajare gherla dej cluj supercom sofer muncitor
lupte putna florin dreve

Medalie de bronz pentru luptătorul Florin Dreve la Cupa României

La sfîrşitul săptămânii trecute, localitatea Putna din judeţul Suceava a găzduit finala Cupei României pentru juniori la lupte libere.

Printre participanţi s-a aflat şi Florin Dreve de la CSŞ „Viitorul” Cluj-Napoca. Sportivul din Livada a concurat în cadrul categoriei peste 100 kg şi s-a clasat pe locul III, după întreceri deosebit de disputate.

Sportivul ar fi avut șanse reale pentru aur, dacă n-ar fi fost obligat în semifinale să renunțe la luptă, din cauza unor probleme medicale. Astfel, a terminat pe locul trei, o clasare pe podium, în condiţiile date, un rezultat bun.

Primul loc a fost ocupat de reprezentantul CSŞ Tg. Jiu, iar locul doi a revenit unui tânăr luptător de la CSŞ Buziaş.

Descoperit de antenorul Valentin Sătmărean la Centrul de copii din Livada, comuna Iclod, Florin Dreve este component al lotului naţional de juniori la lupte libere şi elev în clasa a XII-a la Liceul cu program sportiv din Cluj-Napoca.

Următoarea competiţie la care va participa Florin Dreve va fi Turneul internaţional de lupte libere ce va avea loc la Cluj-Napoca.

Szekely Csaba

foto: FRL

sus(4)jos(0)

Lasă un răspuns