hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

lupte plaja constanta florin dreve

Medalie de bronz pentru Florin Dreve în finala campionatului național de lupte libere pe plajă de la Constanța

Un sportiv de la CSS Viitorul Cluj – secția Gherla a obţinut medalia de bronz la naţionalele de lupte libere pe plajă, desfășurate la Constanța, între 30 august – 2 septembrie.

Tinerii luptători ai secţiei Gherla a CSŞ „Viitorul” Cluj au parte de un final de vacanţă bogat în succese. În weekend, Constanța a găzduit finală Campionatului Național Individual lupte pe plajă.

La competiţie au fost prezenţi cei mai buni cadeţi, juniori şi seniori de la cluburile din România. Într-o companie selectă, reprezentanţii secţiei de performanţă a CSS Viitorul, condusă de prof. Valentin Sătmărean, au avut o comportare bună, obţînând o medalie de bronz prin talentatul luptător Florin Dreve. Sportivul s-a clasat pe locul al III-lea la categoria 100 kg, cadeți.

Dintre clujeni s-au întors mai acasă cu medalii de bronz Ciprian Brânda şi Cristian Aştilean, ambii evoluând la juniori.

Florin Dreve a început carieră sportivă în cadrul centrului de copii de la Livada, fiind considerat unul dintre cei mai buni elevi al antrenorului gherlean Valentin Sătmărean. In urm[ cu doi ani a fost cooptat şi în lotul Centrului Olimpic de lupte de la Reşiţa.

Szekely Csaba

foto: frl.ro

sus(6)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns