taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar
iclod fotbal arena

Meciuri amicale de fotbal pe Iclod Arena

În aceste zile îşi încep pregătirile în vederea sezonului de primăvară echipele de fotbal din liga a III-a. Din cauza timpului ploios, formaţiile din zonă nu dispun de terenuri bune pentru antrenamente şi jocuri de verificare, iar în aceste condiţii, unele cluburi apelează la Iclod Arena, locație unde gazonul artificial face faţă cerinţelor.

Printre solicitanți se găsesc şi grupările de liga a III-a Unirea Dej şi Someşul Dej, care au încheiat contracte de închiriere cu Primăria comunei Iclod în vederea disputării întâlnirilor amicale din această perioadă precompetiţională.

Unirea Dej va juca la Iclod cu Progresul Şomcuta Mare pe 30 ianuarie, cu Viitorul Şelimbăr pe 5 februarie, cu Minaur Baia Mare pe 16 februarie şi Sănătatea Cluj-Napoca pe 6 martie. Unirea Dej va mai susţine și alte jocuri amicale în deplasare, cu FC U, Gloria Bistriţa şi Sportul Şimleu Silvaniei.

În ceea ce priveşte echipele de liga a IV-a din împrejurimile municipiului Gherla, Atletic Olimpia, Vulturul Mintiu Gherlii sau Unirea Iclod, cel mai probabil vor avea parte de o vacanță mult prelungită, în condițiile în care campionatul 2020-2021 are mari șanse să fie anulat, din cauza restricţiilor impuse de noul coronavirus.

Szekely Csaba

foto: arhiva

sus(3)jos(0)

Lasă un răspuns