taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
fotbal iclod

Meciuri amicale de fotbal la Iclod

Ca şi iarna trecută, moderna arenă sportivă din Iclod  este rezervată pentru pregătiri şi jocuri de verificare de mai multe cluburi din zonă.

Printre echipele care în această perioadă susţin meciuri amicale sunt CFR 2, care deocamdată se află în cantonament în Ungaria,  Minaur Baia Mare, ACS Unu Fotbal Club  Gloria Bistriţa, toate din seria a 5-a a ligii a III-a şi una din favoritele la promovare din liga a IV-a clujeană, Someşul Dej, formaţie pregătită de antrenorul sătmărean, Mircea Bolba.

Sâmbătă, 26 ianuarie, au avut loc primele partide amicale. În  primul meci, Unirea Iclod a reuşit să termine la egalitate, 3-3 (2-1) cu gruparea din liga a III-a, Unirea Dej, oaspeţii egalând în minutele de prelungiri  prin fostul jucător al FC U, Darius Hâmpea. De fapt el a fost autorul celor trei goluri ale dejenilor. De la Unirea Iclod au înscris, în ordine, Vlad Porumb, Alin Gârda şi Marius Cupşa.

fotbal iclod
foto: Facebook

În cea de-a doua întâlnire desfăşurată tot sâmbătă pe stadionul din Iclod,  Minaur Baia Mare, aflată pe locul secund în seria V-a a ligii a III-a, a întrecut  ACS Unu FC Gloria Bistriţa cu 2-1.

Sâmbătă, 2 februarie 2019, tot pe terenul sintetic din Iclod este programat meciul de verificare dintre formaţiile Unirea Dej – Minaur Baia Mare.

Szekely Csaba

sus(4)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns