taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
fotbal feminin iclod universitatea olimpia cluj heniu prundu bargaului

Meci de fotbal feminin la Iclod, între Universitatea Olimpia Cluj și Heniu Prundu Bârgăului

Nu numai echipele din liga a III-a sunt interesate să joace în meciuri amicale pe terenul sintetic din Iclod, ci şi campioana României la fotbal feminin.

Universitatea Olimpia Cluj, pregătită de antrenorul Iulian Szekely, a susţinut pe 3 martie o partidă de verificare cu gruparea bistriţeană Heniu Prundu Bârgăului, ocupanta locului cinci la sfîrşitul turului de campionat, liga a I-a cu 20 de puncte şi revenită dintr-un cantonament desfăşurat în staţiunea Colibiţa.

Conform aşteptărilor, fetele din Cluj-Napoca au câştigat, cu scorul de 4-1 (2-1), după o întâlnire spectaculoasă, cu multe goluri, dar mai ales de bună facură tehnică, ambele echipe dovedind o excelentă pregătire fizică în urma stagiilor de antrenament de la munte.

Cele două formaţii se vor întâlni şi în campionat, la 27 martie 2021 la Cluj-Napoca. Este posibil ca jocul să aibă loc chiar pe terenul din Iclod.

Chiar în ziua confrunării amicale de la Iclod, la campioana ţării la fotbal feminin, Universitatea Olimpia, a sosit o nouă achiziţie. Este vorba de fundaşul Rashida Beal, de origine americană, în vârstă de 26 de ani. Ultima echipă unde a evoluat a fost BV Clopppenburg din Germania.

Szekely Csaba

sus(6)jos(0)

Lasă un răspuns