taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
pro romania alegeri europarlamentare gherla
psd alegeri europarlamentare gherla cluj
pnl alegeri europarlamentare gherla cluj adrian oros
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
alin nicoara meci fotbal gherla

Meci de fotbal caritabil pentru un tânăr bolnav, a venit și Alin pe teren, în aplauze – VIDEO

Despre fapte bune și oameni care sar în ajutor la greu a fost vorba în acest weekend la Gherla. Un tânăr de 23 de ani din oraș, diagnosticat cu o boală grea, i-a făcut pe mulți să simtă că este momentul să lase deoparte problemele personale și să se implice.

Foștii colegi din echipele de fotbal pe unde a trecut Alin Nicoară, prietenii, apropiații, au venit cu ideea organizării unui meci caritabil, prin care să se adune bani pentru tratamentul medical. În ultimele săptămâni, au pus la cale o partidă amicală, la care au fost invitați să ia parte jucători internaționali și foști divizionari din toată țara.

Este de apreciat și peste așteptări reacția venită prompt: sâmbătă au venit la Gherla, cu inima deschisă, jucători din toate colțurile țării. Lista cu cei care merită aplauze este lungă: Costel Bădan, Costel Enache, Cristian Dulca, Valentin Șandru, Florin Pogăcean, Doru Pop, Ionuț Rada, Ovidiu Maier, Stelian Gherman, Cosmin Tilincă, Costel Bogoșel, Denis Enache, Vali Tămaș, Ovidiu Farcaș, Gheorghe Barbu, Dacian Târnovan, Dan Iurișniți, Cosmin Tilincă, Răzvan Cetenaș. Cu toții au postat pe rețelele sociale cazul lui Alin și au făcut apel la solidaritate.

De cealaltă parte sunt cei care au format echipa „Prietenii lui Alin”: Lucian Butuza, Dorică Marchiș, Szasz Istfan, Adrian Trif, Csaba Kilin, Ovidiu Igna, Laur Aștilean, Alexandru Felfaluși, Vlad Cuc, Angelo Alexa, Călin Cîmpean, Ștefan Fodor, Erik Harangozo, Alex Stan, Dario Alexa, Dragoș Țibre, Andrei Vigh, Dan Șteiu, Nicu Vușcan, Leon Szatmari, Nicu Țibre, Viorel Varga, Vlad Bărbos, Sebastian Mureșan.

Pentru ei și pentru spectatorii veniți să fie alături de Alin sâmbătă la amiază pe stadion nu a contat deloc frigul înțepător, cu grade sub zero, de la ora începerii meciului. „Împreună pentru Alin” a fost mesajul scris pe un banner uriaș, purtat de jucători, la intrarea pe teren.

fotbal gherla caritabil alin nicoara

De la spital de la București a venit și Alin Nicoară. Deși i s-a recomandat să evite frigul, efortul, stresul și  emoțiile puternice, tânărul a simțit că trebuie să fie prezent la întâlnire, pentru a-i saluta pe cei adunați pentru el, pentru a le mulțumi și pentru a da simbolic lovitura de deschidere a jocului. Pentru asta, a primit aplauzele tuturor.

Condițiile de joc nu au fost dintre cele mai bune, după ninsoarea căzută săptămâna trecută, dar asta a contat cel mai puțin. Partida s-a jucat în spiritul fair-play, având la centru arbitrul Paul Stupinean, cu asistenții Ionuț Sămărtean și Andrei Sîmboan și cu observatorul Pal Leon de la AJF Cluj.

Scorul a fost deschis pentru oaspeți de Costel Enache. În repriza a doua a venit egalarea prin golul lui Erik Harangozo. Alin Pogăcean a crescut apoi avantajul pentru echipa internaționalilor și a foștilor divizionari, dar în ultimul minut, Dorică Marchiș a restabilit egalitatatea. Început pe ceață, meciul s-a încheiat pe soare puternic, un semn dătător de speranță și optimism.

La final, publicul, copii, tineri și vârstnici nu au ratat ocazia de a-și face fotografii cu vedetele fotbalului românesc.

La intrarea în stadion au fost amplasate cutii pentru donații, iar doritorii au putut cumpăra tricourile oaspeților, care au purtat toate simbolic numărul 23, vârsta lui Alin. Rezultatul efortului făcut de toți cei implicați în acest eveniment s-a văzut pe deplin: s-au adunat în jur de 18.000 de lei.

Enache a venit la Gherla cu fiul său, care a trecut printr-o situație asemănătoare, peste care a reușit să treacă cu bine, după o operație în străinătate. „Este un învingător, la fel trebuie să fii și tu!”, a fost mesajul pentru Alin.

Alin Nicoară le-a spus celor prezenți că se simte mai bine și că ultimele vești pe care le-a primit sunt îmbucurătoare: ultimele analize medicale făcute au ieșit mai bune.

„Le mulțumim la rândul nostru tuturor, jucătorilor care au venit la Gherla, publicului care a rezistat în frig aproape două ore, celor care au făcut donații, firmelor care ne-au ajutat. Am rămas foarte impresionați de reacția primită. Sperăm că tot ceea ce am făcut să fie de folos și să-l avem din nou pe Alin în mijlocul nostru cât mai curând”, a spus Csaba Kilin, președintele AS Atletic Olimpia Gherla, unul dintre cei implicați în organizarea meciului caritabil.

video în continuare

Spectacol caritabil pentru un tânăr bolnav din Gherla

sus(37)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns