taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
meci fotbal alin nicoara gherla

Meci de fotbal caritabil pentru Alin, un tânăr din Gherla aflat în spital

Alin Nicoară este un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Gherla. Recent, el a fost diagnosticat cu leucemie acută mielomonoblastică, formă hiperleucocitară și a fost internat în spital la București, unde a început tratamentul cu chimioterapie.

Cazul lui nu i-a lăsat nepăsători pe prietenii de la Sucutard și Geaca, locurile unde a copilărit și a învățat, pe foștii colegi de liceu și apropiații din Gherla, oameni inimoși, colegii din echipele de fotbal unde a jucat și nici pe camarazii din armată, unde lucrează. Astfel, au fost demarate mai multe acțiuni de strângere de fonduri pentru ajutorarea lui Alin.

Prietenii lui Alin din Gherla au venit cu inițiativa organizării unui meci de fotbal caritabil, cu același scop, al strângerii de bani pentru tratamentul medical.

Cu toții și-au sunat cunoscuții care au jucat sau joacă în fotbalul mare, jucători divizionari, foști internaționali, care au răspuns pozitiv invitației de a evolua în cadrul unei partide. Au confirmat prezența la Gherla un număr impresionant de fotbaliști: Cristi Dulcă, Cătălin Munteanu, Ionuț Rada, Costel Enache, Cristi Pojar, Gică Barbu, Raul Ciupe, Ovidiu Maier, Stelian Gherman, Adrian Văsâie, Cosmin Tilincă, Costică Olariu, Florin Pogăcean, Alin Bănceu, Valentin Șandru, Vali Tămaș, Ovidiu Fărcaș, Costel Bădan, Doru Pop, Dacian Tîrnovan, Dan Iurisniți, Adi Trușcă. Tricourile pe care aceștia le vor purta la meci vor avea toate numărul 23, vârsta lui Alin.

Meciul de fotbal dintre echipele „Prietenii lui Alin” și jucătorii divizionari și foștii internaționali se va juca sâmbătă, 7 decembrie 2019, de la ora 12, pe stadionul municipal din Gherla, locul unde se vor putea face și donații.

Organizatorii evenimentului, prietenii lui Alin, îi îndeamnă pe toți cei cu suflet mare, microbiști, locuitori ai orașului sau din împrejurimi, să le fie alături, încrezători că „Împreună suntem puternici!”

fotbal gherla alin nicoara

sus(54)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns